Rundrejse i Vietnam – 15 dage klassiske Vietnam

Varighed: 15 dage/14 nætter (rejsen kan tilpasses jeres ønsker) • Rute/højdepunkter: Hanoi – Halong Bay – Sapa – Hoi An – Ho Chi Minh City – Cu Chi – Can Tho (Mekong Deltaet) • Pris: 1.611 USD pr. person når to rejser sammen

 

Kort om rejsen

Rejs gennem Vietnam og oplev nogle af landets absolut mest spændende byer og seværdigheder. I starter i Hanoi og skal besøge smukke Sapa og den imponerende Halong Bay, før I tager til charmerende Hoi An for at slutte i Ho Chi Minh City med afstikkere til Cu Chi-tunnellerne og det frodige og pulserende mekongdelta.

Det er en rejse, der er sprængfyldt med oplevelser, og I kommer til at se spændende markeder, opleve vidunderlige natur, spise fremragende mad og meget meget mere.

Rejsen er lavet af det danske rejsebureau i Hanoi, der om nogen ved hvad der skal opleves i Vietnam. Nedenstående er en rejse som I kan booke som den er, men I kan lave om som I vil. Vil I hellere booke jeres rejse til Vietnam hos et dansk rejsebureau (medlem af Rejsegarantifonden), så se mere her.

 

Den klassiske rundrejse i Vietnam fra nord til syd. En rejse, der er sprængfyldt med store oplevelser og indeholder alle Vietnams højdepunkter.

 

Inkluderet i prisen

• Alle overnatninger
• Alle transfer til/fra hotel/lufthavne
• Indenrigsfly
• Alle nævnte ture med engelsktalende guide
• Alle ture med privat guide (undtaget Halong Bay)
• Lånetelefon med direkte nr til Dansk kontaktperson under hele rejsen
• Infomøde ved ankomst til Hanoi
• Måltider som beskrevet i programmet

 

Rundrejsens program

Dag 1
Ankomst Hanoi – afhentning i lufthavn og transport til hotel

Dag 2
Byrundtur og food tour i Hanoi. I starter dagen med en spændende byrundtur i den vietnamesiske hovedstad. I skal bl.a. se Tran Quoc Pagoden, Den Ensøjlede Pagode, Ho Chi Minh’s Mausoleum, Litteraturtemplet og Hoan Kim-søen. Senere skal I prøve kræfter med det vietnamesiske køkken, som de lokale spiser det. I tager med en lokal guide rundt i den gamle bydels handelsgader for at smage på de skønne lækkerier. En meget spændende oplevelse, som du har svært ved at gøre på egen hånd. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 3
Halong Bay – afhentning på hotellet og kørsel til Halong Bugten, hvor I skal overnatte på skibet. Halong Bugten er et af verdens absolut smukkeste landskaber med klipper, grotter og gemte bugter. (Morgenmad,  frokost og aftensmad inkluderet)

Dag 4
I vågner op i den smukke Halong Bugt og ved middagstid kører I til togstationen for at tage nattoget til Sapa. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 5
Tidlig morgen ankommer I til Lao Chai, hvor en chauffør venter på jer. I bliver kørt til Sapa for at spise morgenmad inden den 12 km lange trekkingtur starter. I møder etniske minoriteter og skal overnatte i et homestay. (Morgenmad,  frokost og aftensmad inkluderet)

Dag 6
I dag skal I gå otte kilometer, og undervejs ser I vandfald og skal møde bjergstammerne. Efter aftensmad kører I til togstationen for at tage nattoget tilbage til Hanoi. (Morgenmad,  frokost og aftensmad inkluderet)

Dag 7
Ankomst i Hanoi tidlig morgen. Taxi til hotellet, hvor I senere bliver hentet og kørt til lufthavnen for at flyve til Da Nang. Her venter jeres chauffør, der kører jer til dejlige Hoi An i det centrale Vietnam.

Dag 8
I skal på cykel- og gåtur i Hoi An og omegn. Først tager I til en landsby udenfor byen for at møde de lokale. Efter en tur ned ad floden tilbage til Hoi An er det tid til en vandretur gennem den historiske by. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 9
Nu skal I en tur på landet. Med motorcykel eller bil skal I opleve Hoi An’s omegn. Det er en del af Vietnam, hvor kun få turister kommer. Dagen byder på små landsbyer, pragtfulde udsigter og My Khe, der bliver betragtet som en af verdens smukkeste strande. I overnatter på et guesthouse. (Morgenmad,  frokost og aftensmad inkluderet)

Dag 10
Turen fortsætter og I ankommer sen eftermiddag til Hoi An. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 11
Om morgen bliver I kørt til lufthavnen i Da Nang, hvorfra I flyver til Ho Chi Minh City. Her venter jeres chauffør, der kører jer til hotellet. (Morgenmad inkluderet)

Dag 12
Byrundtur i Ho Chi Minh City og tur til de berømte Cu Chi-tunneller, hvor I skal se, hvordan Viet Cong gemte sig for fjenden under jorden. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 13
To spændende dage venter forude. I skal besøge Mekongdeltaet, der kaldes Vietnams spisekammer. I skal bl.a. på bådtur, besøge et lokale fiskemarked og så kommer I tæt på vietnameserne i de små landsbyer. I overnatter i Can Tho. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 14
Besøg ved det flydende marked inden turen går tilbage til Ho Chi Minh City. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 15
Rejsen slutter og turen går nu hjem til Danmark. (Morgenmad inkluderet)

 

Pris: fra 1.611 USD (ca.  kr. 9.960,-) pr. person når to rejser sammen

 

Prisen er med forbehold for ændringer og udsolgte værelser. Ændringer i programmet kan forekomme. Hoteller: Hanoi – Hanoi Romance Hotel, Halong Bay – Carina Cruise (deluxe room), Sapa – homestay, Hoi An- Kim An Hotel, Ho Chi Minh City – Hoang Ngan Hotel (superior room)