thailandrundt.dk

Rundrejse i Vietnam – strand og oplevelser

 

Dette er en perfekt rejse til Vietnam, hvis I både vil have spændende oplevelser og slappe af på stranden. Rejsen begynder i hovedstaden Hanoi, der byder på et utal af interessante oplevelser og ikke mindst fremragende mad.

Herefter går turen til den enestående Halong Bugt, hvor I skal overnatte på en båd. Fra Halong går turen nu til Vietnam’s største by Ho Chi Minh City, der er nem at finde rundt i, og hvor I kan shoppe på markederne og spise rigtig god mad. I skal bl.a. på byrundtur og se de berømte Cu Chi-tunneller.

Rejsen bringer jer forbi det frodige Mekongdelta og slutter på paradisøen Phu Quoc med de lækre strande. Se det fulde program herunder.

I kan booke rejsen som den er, men har I ændringer vil det danske rejsebureau i Hanoi hellere end gerne hjælpe – se mere om vores rejser til Vietnam.

 

Inkluderet i prisen

• Alle overnatninger
• Alle transfer til/fra hotel/lufthavne
• Indenrigsfly
• Alle nævnte ture med engelsktalende guide
• Alle ture med privat guide (undtaget Halong Bay)
• Lånetelefon med direkte nr til Dansk kontaktperson under hele rejsen
• Infomøde ved ankomst til Hanoi
• Måltider som beskrevet i programmet

 

Rundrejsens program

Dag 1
Ankomst Hanoi – afhentning i lufthavn og transport til hotel.

Dag 2
Byrundtur og food tour i Hanoi. I starter dagen med en spændende byrundtur i den vietnamesiske hovedstad. I skal bl.a. se Tran Quoc Pagoden, Den Ensøjlede Pagode, Ho Chi Minh’s Mausoleum, Litteraturtemplet og Hoan Kim-søen. Senere skal I prøve kræfter med det vietnamesiske køkken, som de lokale spiser det. I tager med en lokal guide rundt i den gamle bydels handelsgader for at smage på de skønne lækkerier. En meget spændende oplevelse, som du har svært ved at gøre på egen hånd. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 3
I dag venter den gamle kongeby Hoa Lu og grotterne ved Tam Coc. Det er en dag med smuk natur i form af søer, limstensbjerge og rismarker. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 4
Halong Bay – afhentning på hotellet og kørsel til Halong Bugten, hvor I skal overnatte på skibet. Halong Bugten er et af verdens absolut smukkeste landskaber med klipper, grotter og gemte bugter. (Morgenmad,  frokost og aftensmad inkluderet)

Dag 5
Fra Halong Bugten kører I til lufthavnen for at flyve til Ho Chi Minh City. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 6
En yderst spændende dag venter. Tidlig morgen (ca. kl. 8.00) bliver I hentet af jeres guide og chauffør, der kører jer til Cu Chi-tunnellerne nord for byen. Her skal I se, hvordan Viet Cong lavede underjordiske tunnelsystemer for at gemme sig for fjenden. Bagefter er det tid til en byrundtur i Ho Chi Minh City, hvor I bl.a. skal besøge Notre Dame-katedralen, det gamle posthus, genforeningspaladset og det helt fantastiske Museum For Krigsforbrydelser. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 7
To spændende dage venter forude. I skal besøge Mekongdeltaet, der kaldes Vietnams spisekammer. I skal bl.a. på bådtur, besøge et lokale fiskemarked og så kommer I tæt på vietnameserne i de små landsbyer. I overnatter i Can Tho. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 8
Fra Mekongdelatet kører I vestpå til havnen, hvorfra I sejler til Phu Quoc (ca. 2 ½ time) på havnen bliver I hentet og kørt til jeres hotel på Phu Quoc. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 9-13
I har dagene på egen hånd. Det er tid til afslapning og hygge. (Morgenmad inkluderet)

Dag 14
I bliver hentet af jeres chauffør, der kører jer til lufthavnen for at flyve til Ho Chi Minh City. Her skal I overnatte og har måske tid til at udforske endnu mere af den spændende by. (Morgenmad inkluderet)

Dag 15
Rejsen slutter og turen går nu hjem til Danmark. (Morgenmad inkluderet)

 

Pris: fra 1.614 USD (ca.  kr. 10.180,-) pr. person når to rejser sammen

 

Prisen er med forbehold for ændringer og udsolgte værelser. Ændringer i programmet kan forekomme. Hoteller: Hanoi – Hanoi Romance Hotel, Halong Bay – Carina Cruise (deluxe room), Ho Chi Minh City – Hoang Ngan Hotel, Phu Quoc – Chez Carole Resort (deluxe garden room)