Rundrejse i Vietnam – strand og oplevelser

Varighed: 15 dage/14 nætter (rejsen kan tilpasses jeres ønsker) • Rute/højdepunkter: Hanoi – Hoa Lu – Halong Bay – Ho Chi Minh City – Cu Chi – Can Tho (Mekong Deltaet) – Phu Quoc • Pris: 1.614 USD pr. person når to rejser sammen

 

Kort om rejsen

Dette er en perfekt rejse til Vietnam, hvis I både vil have spændende oplevelser og slappe af på stranden. Rejsen begynder i hovedstaden Hanoi, der byder på et utal af interessante oplevelser og ikke mindst fremragende mad.

Herefter går turen til den enestående Halong Bugt, hvor I skal overnatte på en båd. Fra Halong går turen nu til Vietnam’s største by Ho Chi Minh City, der er nem at finde rundt i, og hvor I kan shoppe på markederne og spise rigtig god mad. I skal bl.a. på byrundtur og se de berømte Cu Chi-tunneller.

Rejsen bringer jer forbi det frodige Mekongdelta og slutter på paradisøen Phu Quoc med de lækre strande. Se det fulde program herunder. I kan booke rejsen som den er, men har I ændringer vil det danske rejsebureau i Hanoi hellere end gerne hjælpe. Vil I hellere booke hos dansk rejsebureau (medlem af Rejsegarantifonden), så se mere om rejser til Vietnam her.

 

En rejse for jer, der både vil have store oplevelser og slappe af på lækre strande. Oplev Vietnams største byer og slut af på stranden på Phu Quoc.

 

Inkluderet i prisen

• Alle overnatninger
• Alle transfer til/fra hotel/lufthavne
• Indenrigsfly
• Alle nævnte ture med engelsktalende guide
• Alle ture med privat guide (undtaget Halong Bay)
• Lånetelefon med direkte nr til Dansk kontaktperson under hele rejsen
• Infomøde ved ankomst til Hanoi
• Måltider som beskrevet i programmet

 

Rundrejsens program

Dag 1
Ankomst Hanoi – afhentning i lufthavn og transport til hotel.

Dag 2
Byrundtur og food tour i Hanoi. I starter dagen med en spændende byrundtur i den vietnamesiske hovedstad. I skal bl.a. se Tran Quoc Pagoden, Den Ensøjlede Pagode, Ho Chi Minh’s Mausoleum, Litteraturtemplet og Hoan Kim-søen. Senere skal I prøve kræfter med det vietnamesiske køkken, som de lokale spiser det. I tager med en lokal guide rundt i den gamle bydels handelsgader for at smage på de skønne lækkerier. En meget spændende oplevelse, som du har svært ved at gøre på egen hånd. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 3
I dag venter den gamle kongeby Hoa Lu og grotterne ved Tam Coc. Det er en dag med smuk natur i form af søer, limstensbjerge og rismarker. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 4
Halong Bay – afhentning på hotellet og kørsel til Halong Bugten, hvor I skal overnatte på skibet. Halong Bugten er et af verdens absolut smukkeste landskaber med klipper, grotter og gemte bugter. (Morgenmad,  frokost og aftensmad inkluderet)

Dag 5
Fra Halong Bugten kører I til lufthavnen for at flyve til Ho Chi Minh City. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 6
En yderst spændende dag venter. Tidlig morgen (ca. kl. 8.00) bliver I hentet af jeres guide og chauffør, der kører jer til Cu Chi-tunnellerne nord for byen. Her skal I se, hvordan Viet Cong lavede underjordiske tunnelsystemer for at gemme sig for fjenden. Bagefter er det tid til en byrundtur i Ho Chi Minh City, hvor I bl.a. skal besøge Notre Dame-katedralen, det gamle posthus, genforeningspaladset og det helt fantastiske Museum For Krigsforbrydelser. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 7
To spændende dage venter forude. I skal besøge Mekongdeltaet, der kaldes Vietnams spisekammer. I skal bl.a. på bådtur, besøge et lokale fiskemarked og så kommer I tæt på vietnameserne i de små landsbyer. I overnatter i Can Tho. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 8
Fra Mekongdelatet kører I vestpå til havnen, hvorfra I sejler til Phu Quoc (ca. 2 ½ time) på havnen bliver I hentet og kørt til jeres hotel på Phu Quoc. (Morgenmad og frokost inkluderet)

Dag 9-13
I har dagene på egen hånd. Det er tid til afslapning og hygge. (Morgenmad inkluderet)

Dag 14
I bliver hentet af jeres chauffør, der kører jer til lufthavnen for at flyve til Ho Chi Minh City. Her skal I overnatte og har måske tid til at udforske endnu mere af den spændende by. (Morgenmad inkluderet)

Dag 15
Rejsen slutter og turen går nu hjem til Danmark. (Morgenmad inkluderet)

 

Pris: fra 1.614 USD (ca.  kr. 9.980,-) pr. person når to rejser sammen

 

Prisen er med forbehold for ændringer og udsolgte værelser. Ændringer i programmet kan forekomme. Hoteller: Hanoi – Hanoi Romance Hotel, Halong Bay – Carina Cruise (deluxe room), Ho Chi Minh City – Hoang Ngan Hotel, Phu Quoc – Chez Carole Resort (deluxe garden room)