Rekordbillige flybilletter til Thailand i januar 2019

Det er billigt. Rekordbilligt. Lige nu kan du finde flybilletter fra København til Bangkok i januar 2019 til blot kr. 3.020,-. Det er i den absolutte højsæson (lige bortset fra jul og nytår) at flere flyselskaber har superbillige billetter.

Du kan flyve med Royal Jordanian via Amman til kr. 3.020 kr . Det er med et stop, men med 5 ½ times ventetid i Amman.

Air India har flybilletter til kr. 3.280,-  – der er godt nok lige over 6 timers ventetid i Delhi på udrejsen, men sammenlagt er det en rigtig hurtig rute.

En anden attraktiv rute er med Norwegian fra København via Stockholm på udrejsen og via Oslo på hjemrejsen. Prisen er kr. 3.390,-, men betaler du kr. 3.515,- kan du få en billet med kortere samlet rejsetid.

Andre flyselskaber med rigtig gode flybilletter i januar fra København til Bangkok:

Swiss via Zürich til kr. 3.675,- (superforbindelse)
Austrian via Wien til kr. 4.025,-
Finnair via Helsinki til kr. 4.360,-

Flyver du fra Billund er der også rigtig billige flybilletter til Bangkok i januar 2019. Du kan tage med Finnair for kun kr. 4.215,- med en supergod forbindelse. Husk, det her er januar måned! Rekordbilligt. Alle billetter er fundet med udrejse 16/1 og hjem igen 29/1.

Husk, at du kan få lavet din egen skræddersyede rejse til Thailand med udgangspunkt i dine ønsker og budget – kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar med inspiration og rejseforslag – se mere om vores rejser her. Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har en score på 9,6 på Trustpilot.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *