Så nemt sparer du 25 % på din rejse

På mange datoer i bl.a. november kan du lige nu finde flybilletter fra København til Bangkok for kun kr. 3.140,- med Emirates. Det er selvfølgelig en god forbindelse med kun få timers transit i Dubai.

Du kan således selv booke din rejse til Thailand til priser, der er væsentlig billigere end de danske rejsebureauer.

Et af dem præsenterer et såkaldt supertilbud, der inkluderer fly tur/retur med Emirates, 2 overnatninger på Royal Hotel Chinatown (i deluxeværelse med morgenmad) og 7 overnatninger på Ibis i Hua Hin (i standardværelse med morgenmad). Prisen er FRA kr. 5.998,-, men booker du selv, kan du få fuldstændig samme rejse for kr. 4.530,-.

Se, det er et rigtigt supertilbud og du har sparet 25 % på din rejse!

Du kan også bare snuppe 9 overnatninger på Ibis og prisen er kr. 4.335,- pr. person, og det er stadig med morgenmad inkluderet.

Og det behøver ikke at være dyrt at være til luksus. Du kan få fly med med Emirates og 9 nætter på fremragende Antasila by The Sea i garden room med morgenmad inkluderet for kun kr. 6.285,-

Er du mere til Koh Chang end Hua Hin så fortvivl ikke. Du kan booke fly+9 nætter på Mercure Koh Chang Hideaway for kun kr. 4.490,-.

Det kan selvfølgelig gøres billigere, hvis du ikke behøver at bo fire-stjernet. Book Green Cottage Beach Resort for kun kr. 3.750,-.

Du kan selv fortsætte med at kombinere og finde din favoritafgang og dit favorithotel. Det er supersjovt at spare masser af penge på sin rejse.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *