Sådan kommer du af sted på drømmerejsen

Lige nu er der stor fokus på mennesker, der hiver stikket ud og tager af sted på den rejse de altid har drømt om. Kurs mod fjerne kyster på TV2 er en rigtig seermagnet, og sidste år kunne vi følge fire par, der forfulgte deres drømme i Jagten på det gode liv på DR.

Nu giver Jysk Rejsebureau gode råd til dig, der ønsker at tage på eventyr enten alene eller med familien. Ifølge Niels Amstrup fra Jysk Rejsebureau, så er der mange børnefamilier, der vælger at rejse væk fra den danske hverdag. Nogle er af sted i et par måneder, men der er også familier, der er væk i over et år.

Jeg har endnu ikke hørt om nogle, der har fortrudt at tage afsted i længere tid.
Niels Amstrup, Jysk Rejsebureau

Asien er billigst
Den første beslutning, der skal tages er selvfølgelig om man overhovedet skal af sted. Men når det er gjort, så er spørgsmålet hvorhen? Skal det være så billigt som muligt, så er Sydøstasien det rigtige valg.

Men hvordan får man så råd? Også her er der et par tips fra Jysk Rejsebureau. Lav madplaner og køb brugt. Det lyder ligetil og er det egentlig også, hvis man vil forfølge sin drøm. Derudover er der mulighed for at leje sin bolig ud, mens man er væk, og måske har du noget forældreorlov tilbage, som du kan få udbetalt.

Den komplette guide
Jysk Rejsebureau kommer også med de råd, at man kan sætte børnepasningsordninger og nogle forsikringer i bero. Faktisk er der et utal af ting, du kan gøre for at spare og få pengene til at række længere.

Ovenstående forslag og en hel del flere er godt belyst i Thomas Vebers bog Hold Kæft og Rejs, der på en gang er inspirerende og giver mange gode tips til, hvordan du forbereder dig på dit livs eventyr.

Bogen kan bruges som et lille opslagsværk, der sikrer dig, at du har husket det hele inden du rejser. Du kan også læse lidt om, hvordan du eventuelt kan tjene lidt penge undervejs, og så er det jo altid skønt at læse om nogle mennesker, der deler ens egen drøm.

Se mere om Hold Kæft og Rejs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *