Solgaranti: Hold efterårsferie på Bali

Alle os, der elsker Sydøstasien har ofte svære tider i efteråret. Hvor skal man dog tage hen for at få masser af sol?

Flere steder i Thailand kan absolut byde på skønt vejr – jeg har selv besøgt bl.a. Bangkok og Hua Hin i oktober og havde masser af sol, men vil du være 100 % sikker på at solen skinner fra en skyfri himmel, så tag til Bali.

Den indonesiske ø har højsæson i sommermånederne, men helt frem til slut oktober/november skinner solen fra en skyfri himmel. Og faktisk behøver det ikke at være dyrere at tilbringe efterårsferien på eksotiske Bali end at tage til Mallorca eller Gran Canaria. Jeg har i flere indlæg lavet rejseforslag til efterårsferien på Bali – det kan gøres rigtigt billigt – se mere her, hvis I er en familie eller tjek dette indlæg, hvis I er to.

Skulle I ønske en rejse med alt inkluderet eller måske et øhop til Gili eller Lombok, så sidder min danske samarbejdspartner (medlem af Rejsegarantifonden) klar til at hjælpe. De laver nogle helt fantastiske rejser til de indonesiske øer – se mere her eller tag et smugkig på den populære rundrejse Sanur, Ubud, Gili Meno og Lombok eller rejsen Ubud, Amed og Gili Meno.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *