thailandrundt.dk

Sommer på Bali, Gili og Lombok

Mens sommeren er forholdsvis våd i store dele af Sydøstasien, så skinner solen fra en skyfri himmel på Bali og øerne omkring.

Det er med andre ord et perfekt tidspunkt at besøge Gudernes Ø, og måske har du også lyst til at opleve f.eks. Giliøerne og/eller Lombok, der er meget forskellige. Mens Gili Trawangan er fest og farver, så er der anderledes roligt Gili Meno og Gili Air. Det samme kan man sige om Lombok, hvor det ikke så meget er strandene, der er i fokus, men natur og kultur.

Heldigvis er det billigt at rejse til Bali om sommeren – se blot her, hvor du kan få fly fra København til Bali (Denpasar) og 10 nætter på hotel for kun kr. 5.650,- pr. person.

Juli og august er de travleste sommermåneder, og juni kan derfor være et rigtig godt alternativ, hvis du vil undgå de helt store turistmasser og samtidig være sikker på godt vejr.

Andre gode måneder at rejse til Bali er april, maj samt september og oktober. Risikoen for en byge eller to er større i disse måneder, men som regel er der masser af sol.

Bali har i øvrigt også en højsæson omkring jul og nytår – på trods af det temmelig våde vejr, så ankommer især mange australiere for at fejre de to begivenheder.

 

Temperaturen året rundt på Bali

 

Regn på Bali målt i mm pr. måned

 

Skønne børn på Bali

 

Sol og strand på Gili Trawangan

 

Naturen på Lombok er fantastisk – her ved Senaru

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *