Sommerferie i august: tag til Koh Samui for kr. 6.525,- pr. person

hotel på koh samui

Har du sommerferie i august og gerne vil til Thailand, så kan du lige nu få en billig rejse til Koh Samui. Jeg har selv besøgt den skønne ø i august og havde masser af sol. Nogle dage kommer der en eftermiddagsbyge, men det frisker kun op.

Søger du flybilletter fra f.eks. København til Koh Samui, er de ikke til at betale (+ kr. 7.000,-), men booker du flybilletterne en strækning af gangen, bliver det pludselig meget billigere.

Fly fra København til Bangkok tur-retur med Thai Airways for kr. 3.780,- (f.eks. med udrejse 9/8 og hjem 20/8). Flybilletten fra Bangkok til Koh Samui tur-retur koster kr. 1.630,- med Bangkok Airways.

Flybilletter i alt med Thai/Bangkok Airways = kr. 5.410,-

 

Rejseforslag

Fly København til Koh Samui med ovenstående – i alt kr. 5.410,-

Fly+10 nætter på Fishermans Chalet for kr. 6.525,- pr. person
Standardværelse ud til haven inkl. morgenmad og gratis wifi

Fly+10 nætter på Escape Beach Resort for kr. 6.880,- pr. person
Economy-værelse inkl. morgenmad og gratis wifi

Fly+10 nætter på Deva Beach Resort & Spa for kr. 7.760,- pr. person
Superiorværelse inkl. morgenmad og gratis wifi

Du kan både få det billigere og dyrere – det afhænger helt af, hvordan du vil bo. Uanset om du er til budget eller luksus, så er der masser af muligheder for en lækker ferie på Koh Samui i august. Se alle hoteller på Koh Samui her.

 

Prøv en lækker kombination

Vil du forkæle dig selv og din partner, så se nærmere på denne superlækre kombination, hvor I starter på lille Koh Madsum og slutter på fantastiske Outrigger Resort, der ligger direkte ud til stranden på Koh Samui.

Det er Peter, min samarbejdspartner i Thailand, der tilbyder denne kombinationsrejse, hvor al transport til lands og til vands er inkluderet.

Se mere om rejsen her.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *