Sommerferie på Bali for kr. 5.015,-

Sommermånederne er højsæson på skønne Bali. Solen skinner fra en skyfri himmel og du kan nyde den lækre mad, pragtfulde natur og helt fantastiske befolkning for kr. 5.0150,- med fly og 10 nætter på hotel inkluderet.

Som nævnt er det højsæson, og konkurrencen blandt flyselskaberne er langt fra så stor som til f.eks. Bangkok. Til gengæld er det superbilligt at bo på hotel på Bali – her får du rigtig meget for pengene, og det gør det muligt at få en sommerferie på Gudernes Ø til lavpris.

Jeg har lavet en stribe rejseforslag, der selvfølgelig kun er en brøkdel af, hvad der er muligt. Når du selv laver din rejse, så kan du vælge og vrage blandt hoteller og flyselskaber og naturligvis selv bestemme, hvor længe du vil være væk.

Jeg har fundet flybilletter til 4.530 kr. med Qatar Airways fra København til Denpasar via Doha på flere datoer (f.eks. ud 7/6 og hjem 19/6), og nedenstående priser er baseret på den attraktive pris.

 

Rejseforslag

Kombinerer du med hotel, så er den samlede pris for en sommerferie på Bali med fly og 11 nætter på hotel:

Amed Sari Beach Guesthouse – Karansagem: kr. 5.015,- inkl. morgenmad og gratis wifi
Villa Bunga Hotel & Spa – Seminyak: kr. 5.355,- inkl. morgenmad og gratis wifi
Ibis Style Bali Petitenget – Seminyak: kr. 5.960,- inkl. morgenmad og gratis wifi
Lovina Oasis – Lovina: kr. 5.700,- inkl. gratis wifi (+900 kr. pr. person for morgenmad)
Taksu Sanur Hotel – Sanur: kr. 6.900,- inkl. gratis wifi (+500 kr. pr .person for morgenmad)
Bali Dive Resort & Spa – Tulamben: kr. 6.850,- inkl. morgenmad og gratis wifi

Faktisk kunne jeg blive ved med at komme med fantastiske rejseforslag, men mon ikke du bedst selv ved, hvad du vil have.

Vil du booke fly og hotel sammen og måske spare endnu flere penge (op til 13 % siger de selv), så kan du tjekke hos Expedia. Du kan også se mere om vores rejser til Bali – få lavet din helt egen rejse til Bali, det er billigere end du tror. Se mere her.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

1 comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *