Stadig billige flybilletter til Bangkok i år, mens priserne er steget i vinterferien

Det er ikke så lang tid siden, at du kunne flyve fra København til Bangkok for kr. 2.798,- i november, og at jeg var lidt nervøs for, hvor lang tid man turde vente med at booke flybilletter til vinterferien, hvor der for kun få uger siden var superbillige billetter.

Mine seneste søgninger på Momondo viser, at priserne ligger nogenlunde stabilt i november og december, mens flybilletterne i og omkring vinterferien 2019 er steget.

 

Fra København

I november og december er der flere flyselskaber, der har rigtig gode billetter:
Aeroflot via Moskva til kr. 3.175,-
Air India via Delhi til kr. 3.365,-
Turkish Airlines via Istanbul til kr. 3.450,-
Finnair via Helsinki til kr. 3.595,-
Qatar Airways via Doha til kr. 3.620,-
Emirates via Dubai til kr. 3.670,-

Omkring skolernes vinterferie uge 6, 7 og 8 er prisen nu oppe i ca. kr. 4.000,-  –  for få år siden en fantastisk pris, men har du fulgt ned på denne side, så ved du, at det har været noget billigere. Det er om at holde godt øje med udviklingen den kommende tid.

Lige nu er Aeroflot med kr. 4.000,- billigst omkring vinterferien, mens det koster kr. 4.500,- med Emirates. Kan du vente seks timer i Doha på hjemrejsen, så har Qatar Airways billetter til kr. 3.800,-.

Som nævnt har Air India stadig attraktive billetter i januar, men også Qatar Airways er billige – ca. kr. 3.790,- med en rigtig god forbindelse.

 

Fra Billund

Fra Billund er der rigtig gode billetter med Finnair i november og december. Prisen ligger på kr. 3465,- og det er ned en rigtig superforbindelse.

Også fra Billund er priserne steget i vinterferien, men er bestemt stadig attraktive. Det er igen Finnair og med samme forbindelse, der er billigst med kr. 4.600,-

 

Husk – hvis I mangler en spændende rejse/et uforpligtende tilbud på jeres næste tur til Thailand og/eller Sydøstasien, så kan vi hjælpe – kontakt mig på info@thailandrundt.dk eller se mere her. I kan også tage et kig på rejsen Bangkok, Koh Kood og Koh Chang eller rejsen Bangkok, Floathouse (River Kwai), Koh Ngai og Koh Lipe.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *