Stadig billige flybilletter til Thailand i November: fra kr. 2.780,-

Der er stadig masser af billige flybilletter fra København til Bangkok i november. Billigst er Royal Jordanian via Amman med kr. 2.780,-, men du kan flyve direkte med Thai Airways for kr. 3.690,-.

Også Norwegian har gode billetter – jeg har fundet dem til kr. 3.030,- direkte fra København til Bangkok og hjem via Oslo. Air India via Delhi koster  kr. 3.100,- – også en fin pris.

Fra Billund er det lidt blandet, men på flere datoer er der rigtig billige billetter med Turkish Airlines til kr. 3.760,-, og her taler vi om en superforbindelse via Istanbul (jeg fandt bl.a. billetterne med udrejse 7/11 og hjem 21/11).

KLM/Air France har på flere datoer billetter til kr. 4.220,- via Amsterdam, og det er også med en rigtig fod forbindelse

Fra Aalborg har jeg fundet flybilletter til kr. 5.330,- med KLM, og det er også en rigtig god forbindelse via Amsterdam (udrejse 5/11 og hjem 17/11).

 

Book-selv eller få lavet en rejse

November er en glimrende måned at rejse til Thailand. Krabi, Phuket, Khao Lak og Koh Chang venter med lækker mad, dejlige strande og store oplevelser.

Og så skal vi jo ikke glemme, at november slet ikke er højsæson – du kan finde nogle supergode tilbud på hoteller.

Du kan også booke en spændende rejse med alt inkluderet – den amerikanske dollar er stadig i bund, og der betyder lave priser lige nu.

Se bl.a. disse rejser
Rundrejse i Thailand
Koh Chang og Koh Kood med start i Bangkok
Cruise på Mekongfloden og Luang Prabang med start i Bangkok

Du kan også få lavet din helt egen rejse hos min danske samarbejdspartner (medlem af Rejsegarantifonden), der laver Danmarks billigste rejser til Thailand – se mere her.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *