PRISFALD: Superbillige flybilletter til Bali i efterårsferien

I har stadig mulighed for at få en rigtig billig rejse til Bali i efterårsferien, hvor vejret er lækkert med masser af sol og temperaturer over 30 °C.

Lige nu er det Qatar Airways, der har de mest attraktive billetter – dvs. kort transittid til en god pris. Qatar Airways skal have kr. 4.530,- fra København til Bali (lufthavnen i Denpasar) via Doha. Er I en familie på fire er prisen helt nede i kr. 4.260,- pr. person.

Jeg har fundet billetterne med afrejse fra København 8. oktober og hjemrejse 22. oktober.

 

Rejseforslag for 2

Med udgangspunkt i ovenstående flybillet kan du f.eks. lave følgende rejser:

Fly+13 nætter på Amed Sari Beach Guesthouse for kr. 5.510,- pr. person inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling

Fly+13 nætter på Rai House Sanur for kr. 5.675,- pr. person inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling

Fly+13 nætter på Arjuna Homestay for kr. 5.680,- pr. person inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling

Fly+13 nætter på Taman Ujung Resort & Spa for kr. 6.845,- pr. person inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling

 

Rejseforslag for familien

Er I to voksne og to børn på f.eks. 6 og 8 år kan I få fly og 13 nætter på Hotel Jati & Home Stay i 2 -værelses deluxevilla for blot kr. 5.785,- pr. person. Og det er endda inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling.

Der er som altid masser af andre muligheder – se alle hoteller på Bali her.

 

Uanset om I er to eller en familie på 10, så kan min samarbejdspartner (medlem af Rejsegarantifonden) og jeg hjælpe med at sammensætte den perfekte rejse til jer. Ønsker I ren badeferie eller øhop til f.eks. Gili og Lombok, så kan vi lave det. Vi har besøgt alle de steder, vi sender vores gæster hen. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk eller se mere her.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *