Strandhop i Sydthailand med alt inkluderet fra Kr. 10.239

Nu har du mulighed for at opleve Krabi, Phuket, Khao Lak og Koh Phi Phi på samme rejse til en yderst konkurrencedygtig pris. Rejsen er på 13 dage/12 overnatninger på dejlige resorts, der alle har god service og ligger centralt. Der er sørget for al transport på rejsen, så I skal bare sørge for at slappe af og nyde derien under den thailandske sol.

I har to overnatninger på Phuket, hvor I skal du bo på Seaview Patong Hotel, der ligger et stenkast fra stranden. Patong byder på shopping, heftigt natteliv og gode restauranter, men du kan også bare nyde swimmingpoolen på det lækre resort.

Fra Phuket tager I til Koh Phi Phi og Bayview Resort, der ligger med pragtfuld udsigt over Tonsai-bugten. På Phi Phi har I to overnatninger.

Nu går turen til Krabi, hvor Vogue Resort & Spa er jeres hjem de næste fire nætter. Hotellet ligger i turistbyen Ao Nang, men I har masser af muligheder for at opleve smuk natur i omegnen eller tage med longtailbåd ud i det vidunderlige øhav, hvor eksotiske drømmestrande ligger på stribe.

I Khao Lak, der er næste stop, venter fire overnatninger på The Waters by Katathani Resort. Et nyere og moderne indrettet hotel med masser af faciliteter og gode værelser. I Khao Lak kan du nyde de lange strande eller tage på opdagelse i junglen.

 

Inkluderet i prisen

• Fly tur/retur København-Phuket
• 13 overnatninger på fire forskellige hoteller
• Daglig morgenmad
• Al transport med båd og bus

 

Pris fra Kr. 10.239,-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *