Strandhoteller i Sydthailand – bo på stranden på bl.a. Koh Lipe og Koh Ngai

Provinserne Trang og Satun i det sydligste Thailand byder på drømmeøer og paradisstrande. Mens pakketuristerne stadig flokkes omkring Phuket, Krabi og Phi Phi, så tager backpackere, eventyrer og turister, der rejser på egen hånd hellere til de små skønne øer Koh Ngai, Koh Lipe, Koh Mook og Koh Kradan.

Tjek disse håndplukkede hoteller på øerne, der alle har opnået gode anmeldelser eller er anbefalet af store rejsesites som hotels.com, Lonely Planet og Tripadvisor.

Drømmer I om et øhop i Thailand, hvor I kan bo på nogle af nedenstående hoteller, så kan vi sammensætte den rejse I ønsker med fly, transport og håndplukkede hoteller inkluderet. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk eller se mere om rejserne her.

 

Wapi Resort – Koh Lipe

Et af Koh Lipes bedste hoteller
Wapi Resort får igen og igen fremragende anmeldelser. Det er et rigtig barfodsparadis med det krystalklare vand lige udenfor døren. Hotellet har bl.a. restaurant, vaskeservice og gratis udlån af cykler. Vælg mellem fem forskellige værelsestyper, der har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Book eller se mere om Wapi Resort >

 

Coco Cottage – Koh Ngai

De fleste hytter ligger tæt på stranden
Superlækkert og meget populært resort på Koh Ngai. De skønne huse er enkle, og du kan bo direkte på stranden. Selv hytterne i anden og tredje række ligger kun 20-30 meter fra havet. Coco Cottage tilbyder bl.a. strandbar, lufthavnstransport, vaskeservice og hjælp med udflugter/billetter. Alle bungalows har desuden gratis wifi. Du har mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Book eller se mere om Coco Cottage >

 

The Sevenseas Resort – Koh Kradan

Perfekt til strandelskere med hang til lidt luksus
Rolige Koh Kradan har ikke mange overnatningssteder, men det er alligevel muligt at bo superlækkert direkte ud til den lækre strand med det krystalklare vand. The Sevenseas Resort er perfekt til det romantiske par, der kan bo beach front i egen villa. Hotellet tilbyder pool, spafaciliteter, lufthavnstransport og lounge/restaurant. Alle værelser har bl.a tv, køleskab og mulighed for at lave te/kaffe.

Book eller se mere om Sevenseas Resort >

 

Koh Mook Sivalai Beach Resort – Koh Mook

Fantastisk beliggenhed med strand på tre sider
På Koh Mook finder du det spektakulære Koh Mook Sivalai Beach Resort, der har strand på tre sider af hotellet. Her kan du bo i strandkanten i lækre omgivelser. Sivalai Beach Resort har restaurant, to swimmingpools, spafaciliteter og privat strand. Her er 48 villaer, der bl.a. har tv, køleskab, gårdhave og mulighed for at lave te og kaffe.

Book eller se mere om Sivalai Beach Resort >

 

Ten Moons Lipe Resort – Koh Lipe

Mindre hotel med rigtig god restaurant
Ten Moons Lipe Resort har kun 15 værelser og ligger på den sydlige del af Sunrise Beach. Stedet bliver især rost for sin fremragende restaurant, der serverer lækker middelhavsmad (kokken er italiener). Ten Moons har værelser ved have eller strand, og alle har de bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Book eller se mere om Ten Moons Lipe Resort >

 

Thapwarin Resort – Koh Ngai

Populært resort på Koh Ngai
Gode hytter på den skønne ø Koh Ngai. Resortet ligger på en meget rolig strand, og hytterne er lavet i naturmaterialer, der passer perfekt ind i de frodige omgivelser. Thapwarin har strandbar, restaurant og kan være behjælpelige med udflugter/billetter. Vælg mellem tre værelsestyper, der alle har tv, minibar og mulighed for at lave te/kaffe. Det er i øvrigt Thapwarin Resort, du kan se på billedet øverst.

Book eller se mere om Thapwarin Resort >

 

Castaway Resort – Koh Lipe

Her kan familien bo sammen
Rigtig dejligt resort, der er perfekt til par- eller familieferien. Her er bungalows helt ud til Sunrise Beach, og det er muligt at finde overnatning så hele familien kan bo sammen. Castaway Resort tilbyder bl.a. restaurant, bar/lounge, spafaciliteter og lufthavnstransport. Her er 50 værelser, der enten ligger i haven eller med udsigt til den lækre strand.

Book eller se mere om Castaway Resort >

 

Mayalay Beach Resort – Koh Ngai

Enkle bungalows på stranden
Mayalay Beach Resort har 19 enkle bungalows på stranden. Det er sådan et sted, der kombinerer det simple liv på stranden med tilbud som restaurant, vaskeservice og hjælp til udflugter og billetter. Alle bungalows har køleskab og mulighed for at lave te og kaffe.

Book eller se mere om Mayalay Beach Resort >

 

Koh Ngai Thanya Resort – Koh Ngai

Større resort på Koh Ngai
Lækkert resort direkte på stranden. Her kan du bo få meter fra det krystalklare hav i de dejlige Oriental Beach Front Bungalows. Her er 46 værelser fordelt på seks værelsestyper, der har bl.a. køleskab og altan/terrasse. Thanya Resort tilbyder strandbar, restaurant, swimmingpool og vaskeservice. Morgenmad er tilgængelig.

Book eller se mere om Thanya Resort >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *