Superbilligt lige nu: Flyv til Bangkok for kr. 2.620,-

Så har I mulighed for at komme superbilligt til Thailand. I november har flere flyselskaber gode priser mellem København og Bangkok, og billigst er Royal Jordanian via Amman til blot kr. 2.620,-. F.eks. med udrejse 6/11 og hjemrejse 20/11.

I hele november er der mange gode billetter – I kan f.eks. flyve direkte med Thai Airways for kr. 3.785,-. Men her et lille overblik over hvad jeg har fundet flybilletter til i november. Alle eksempler er med gode forbindelser og forholdsvis kort samlet rejsetid.

Royal Jordanian via Amman: kr. 2.620,-
Turkish Airlines via Istanbul: kr. 3.410,-
Air India via Delhi: kr. 3.365,-
Aeroflot via Moskva: kr. 3.535,-
Qatar Airways via Doha: kr. 3.545,-
Finnair via Helsinki: kr. 3.671,-
Thai Airways direkte til Bangkok: kr. 3.785,-

I december er der bl.a. billetter med Air India til kr. 3.210,-, med Air China til kr. 3.560,- og med Turkish Airlines til kr. 3.705,-

Overvejer I en rejse i november så kan I få fly og 13 nætter på Elephant Bay Resort på Koh Chang for kun kr. 3.680,- pr. person inkl. gratis wifi og gratis afbestilling.

I kan også vælge The Spa Resort til kun kr. 4.830,- pr. person inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling. Eller hvad med Klong Prao Resort til kr. 5.980,- pr. person inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling?

Og sådan kunne jeg blive ved…

Men! Ønsker I en rejse med alt inkluderet – se f.eks. denne populære rejse – så kontakt mig endelig på info@thailandrundt.dk for et uforpligtende tilbud. Se mere om rejserne her.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *