Superluksus i efterårsferien – fly og 10 nætter fra kr. 8.785,-

Lavsæson er lig med lave priser og mulighed for at bo lækkert til få penge. Jeg har fundet nogle billige flybilletter og en stribe lækre hoteller, der giver rabat i efterårsferien.

I nedenstående rejseforslag flyver I med Aeroflot fra København til Bangkok. Med udrejse 11/10 og hjemrejse 22/10 er prisen kr. 3.540,- , men I kan sikker finde samme pris på andre datoer.

 

Rejseforslag

Fly og 10 nætter på Hyatt Regency for kr. 8.880,- pr. person
Standardværelse inkl. gratis wifi, gratis afbestilling og 10 % rabat på mad og spafaciliteter

Fly og 10 nætter på Hilton Hua Hin for kr. 8.785,- pr. person
Classicværelse med havudsigt inkl. gratis afbestilling

Fly og 10 nætter på Marriott Resort & Spa for kr. 9.060,- pr. person
Superiorværelse inkl. gratis wifi og gratis afbestilling

Vil du bo lækkert og er ligeglad med 5-stjernede hotelkæder, så kan du vælge Asira Boutique Hotel, hvor du kan bo i sala deluxe værelse inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling for kr. 6.370,- pr. person.

Nåh ja. Endnu billigere bliver det på Visa Hotel Hua Hin, hvor I kan få fly og 10 nætter i superiorværelse inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling for kr. 4.690,- pr. person.

Uanset hvilket hotel i vælger, så kan i booke transfer fra lufthavnen i Bangkok til hotellet hos Hoppa. Og så er det bare at glæde sig over at have sparet en god sjat penge.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *