Sydøstasien er perfekt for solorejsende

Rejsebogsforlaget Lonely Planet har netop udgivet en ny guide til solorejsende. Titlen er The Solo Travel Handbook, der er fyldt med tips og råd til dig, der rejser alene ud i verden.

I anledning af udgivelsen har Lonely Planet sat navn på destinationer i forskellige kategorier, der er perfekte til solorejsende. En stribe af dem ligger i Asien, og dem kan du læse mere om her:

Vietnam – det bedste sted for madoplevelser
Tag til Vietnam, hvis du vil have den bedste mad. Ikke nok med at det vietnamesiske køkken er lækkert, så er det også billig at spise. Netop mad er i fokus, hvis du vil møde andre rejsende. Du kan deltage i aktiviteter som f.eks. madlavningskurser og food tours.

Ubud: Bedst til selvrealisering
Den balinesiske by Ubud er stedet, hvis du er til yoga, meditation eller reikihealing. Det er et sted, hvor du kan komme helt ned i tempo og gå lange ture i rismarkerne. Går du all in, så booker du et et af de lækre helsehoteller, hvor du kan møde ligesindede. Uanset hvad, så vil du helt sikkert opdage, at du langt fra er den eneste, der rejser alene i Ubud.

Singapore: bedst til et stopover
Der er så meget at se Singapore. Østaten er samtidg et af de sikreste steder på jorden, og så elsker de lokale at gå ud. Det er en nem by at møde andre mennesker, men du skal selvfølgelig også opleve Singapore – f.eks. Chinatown, Gardens by The Bay og de lækre gadekøkkener.

Også Rough Guide har sat fokus på solorejsende og især Thailand, som forlaget mener bør være oplagt til de, der rejser alene for første gang.

Rough Guides kommer med en stribe råd, hvis du savner selskab. F.eks. kan du bo på hostel og ikke hotel. Det er naturligvis også en god idé at besøge nogle af de steder og byer, som er populære blandt rygsækrejsende. I Bangkok kan du bo tæt på Khao San Road, hvor der er masser af gang i gaden.

Ikke nok med at det er billigere, så skal du booke gruppeture, hvor du næsten ikke kan undgå at komme i kontakt med andre rejsende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *