Syv gode oplevelser i Hua Hin

Mangler du forslag til oplevelser og aktiviteter i Hua Hin, så se med her. Fra et besøg i vinlandet og en cykeltur i baglandet til high tea på det gamle jernbanehotel.

 

Thailands bedste golfbaner

Hua Hin er en af Thailands førende golfbyer, turister kommer i stort tal for at prøve kræfter med områdets gode baner. Det er billigt at spille golf i Thailand, du kan selv booke tid på banerne, men mange af Hua Hin’s hoteller har også specialiseret sig i golfpakker. Se meget mere om banerne her, hvor du også kan bestille green fee online.

 

High Tea på Centara Grand Beach Resort

Gå i fodsporene på datidens elite og bedre borgerskab og snup en high tea i salonen på det gamle og berømte jernbanehotel. Det flotte hotel fra 1923 byder tillige på en smuk og velplejet have, der kan opleves når den gode te er indtaget. Hotellet er et stykke unik historie i den populære ferieby, og i dag er det luksuriøse hotel ejet af Centara-kæden. Har du lyst til en oplevelse ud over det sædvanlige, kan du booke overnatning her.

 

Wildlife Rescue Center

Støt et godt formål og få samtidig en unik oplevelse. På Wildlife Rescue Center, ca. 60 km nord for Hua Hin, prøver man at give sårede og udnyttede dyr et værdigt liv. Du kan få historien om flere af centrets 400 dyr, der tæller arter som bl.a. bjørn, tiger og abe. For en mere intens oplevelse er det også muligt at lave frivilligt arbejde i centret.

 

Besøg i vinlandet

Thailand er blevet vinland. Den største produktion findes ved Khao Yai Nationalpark nordøst for Bangkok, men området omkring Hua Hin er også rigtig godt med. Siam Winery, der ejer Hua Hin Hills Wineyard, har god succes med at fremstille vin, der passer til den krydrede og ofte stærke thailandske mad. Du kan selv besøge vingården for at prøvesmage vinene og måske se det flotte område. Hua Hin Hills Wineyard ligger ca. 45 km vest for Hua Hin.

 

Vana Nava Water Jungle

Hua Hin har de seneste år fået en lang række forlystelsesparker. Et af dem er det store Vana Nava Water Jungle, der bl.a. hat vandrutsjebaner, aqualoops og watertubes. Det store vandland er delt op i zoner og der er aktiviteter for hele familien. Er du helt vild med vand eller vil du gøre børnene glade, så book Holiday Inn Vana Nava, der ligger i forbindelse med den store Water Jungle, hvortil du har gratis adgang. Book Holiday Inn her.

 

Tag en cykeltur i omegnen

Man skal faktisk ikke så langt ind i landet før den thailandske hverdag udspiller sig lige for næsen af en. Ad små veje og stier kan du se alt det du ikke oplever, når du kører i bil. Klik ind på huahinbiketours.com, der også har færdigsyede ture med guide og alt udstyr inkluderet på programmet.

 

Prøv de gode seafoodrestauranter

Hua hin har adskillige gode restauranter, der serverer lækker og billig seafood. Flere af dem ligger halvt ude i vandet, bygget på pæle, umiddelbart nord for Hilton Hotel. Du kan også besøge Hua Hin Seafood Restaurant der ligger på natmarkedet, det er en af de absolut mest populære restauranter i byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *