Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan til sommer for kun kr. 6.900,-

I den sydvestlige Thailandbugt får du glimrende vejr i sommermånederne. Koh Samui, Koh Phangan og Koh Tao venter med de lækreste strande, og selvom øerne er forholdsvis små, så kan du stadig komme langt væk fra masseturismen.

Dette er kun et rejseforslag – du kan få rejsen præcis om du vil have den. I dette eksempel starter I med 4 nætter på Koh Samui for derefter at sejle til Koh Tao, hvor I har 5 nætter. I slutter af med 4 nætter på Koh Phangan.

Dette er gør-det-selv-pris: Kr. 6.900,- inkl. fly København-Koh Samui og 13 nætter på hotel som nedenstående. Afrejse 25/6 og hjemrejse 9/7.

 

Rejseforslag

Fly København-Koh Samui med Emirates og Bangkok Airways: kr. 4.820,-
4 nætter på Escape Beach Resort på Koh Samui (26/6 til 30/6): kr. 470,- (inkl. morgenmad og gratis wifi)
5 nætter på Chintakiri Resort på Koh Tao (fra 30/6 til 5/7) : kr. 1.125,- (inkl. morgenmad og gratis wifi)
4 nætter på Buri Beach Resort på Koh Phangan (fra 5/7 til 9/7): kr. 485,- (inkl. morgenmad og gratis wifi)

I alt kr. 6.900,-

Beregn ca. 400-500 kr. i transfer (bil og båd)  pr. person

Vil I hellere have en rejse med alt inkluderet – fly, transport og håndplukkede hoteller – så tøv ikke med at kontakte mig på info@thailandrundt.dk for et uforpligtende tilbud. Se mere om vores rejser her eller denne rejse: Bangkok, Koh Phangan og Koh Samui.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *