Thailand for hele familien i skolernes sommerferie for kr. 5.860,-

Går familierejsen til Thailand i sommerferien, så tjek disse rejseforslag:

I kan få fly og 13 nætter på Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa for kr. 5.860,- pr. person i superiorværelse med havudsigt – inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling. Værelset er stort nok til to voksne og to børn (2-11 år), men ønsker I to værelser er prisen kr. 8.090,- pr. person, og det er stadig inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling. I kan bede om tilstødende værelser i bookingprocessen.

Rejsen er med udgangspunkt i flybillet fra København til Bangkok til kr. 3.625,- (god forbindelse med Swiss via Zürich) med afrejse 2/7 og hjemrejse 16/7. Der er flere andre datoer at vælge mellem.

Vil I flyve direkte med Norwegian (også fra København) er prisen kr. 6.770,- pr. person ved 1 værelse

Rejser I ud fra Billund er prisen steget markant siden sidste tjek. For en måned siden kunne I komme afsted på en lækker familieferie for kr. 7.145,- pr. person ved 1 værelse, men lige nu er prisen kr. 9.235,- pr. person. Det er Lufthansa via Frankfurt, der har de billigste billetter, men det bliver sandsynligvis billigere de kommende måneder.

 

Om Novotel Hua Hin

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort er et dejligt hotel ved stranden i Cha Am. Her er bl.a. spa, fitnesscenter, swimmingpools, børnepool,  3 barer, 3 restauranter og gratis børneklub. I kan nemt booke transport til og fra lufthavnen via hotellet eller hos Hoppa.

Værelserne har bl.a. køleskab, safetyboks, aircondition, 32-tommers LCD-tv og gratis wifi.

 

Få en skræddersyet rejse

Vil I have en rejse med alt inkluderet hjemmefra – fly, transport og hotel, så kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et uforpligtende tilbud. Min samarbejdspartner har stor erfaring i at rejse med børn i Thailand og kender alle de gode steder. Se mere om vores rejser til Thailand her.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

 

 

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *