Thailand for hele familien i skolernes sommerferie for kr. 5.080,-

Bo 10 nætter på fire-stjernet hotel i Thailand i skolernes sommerferie for samme pris som en uge på mellemklassehotel på Mallorca.

I kan få fly, 10 nætter på Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa for kr. 5.080 pr. person i superiorværelse med havudsigt – inkl. morgenmad og gratis wifi. Værelset er stort nok til to voksne og to børn, men ønsker I to værelser er prisen kr. 6.355,- pr. person, og det er stadig inkl. morgenmad og gratis wifi.

Rejsen er med udgangspunkt i flybillet fra København til Bangkok til kr. 3.790,- (god forbindelse med Swiss via Zürich) med afrejse 25/6 og hjem 6/7. Der er flere andre datoer at vælge mellem.

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort er et dejligt hotel ved stranden i Cha Am. Her er bl.a. swimmingpools, børneklub, barer og restauranter.

 

Book fly og hotel her

Du kan booke hotellet med prisgaranti her og finde de billige flybilletter på Momondo her. Husk, at der pga. rejsetid og tidsforskel er indcheck på hotellet dagen efter afrejsedag.

Vil I afsted i juli har Air India flybilletter fra København til Bangkok for mellem kr. 3.900,- og kr. 4.100. Det er en god forbindelse via Delhi.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

 

 

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *