Thailand i januar – der er rigtig billige flybilletter lige nu

Det er højsæson, men alligevel kan du lige nu få rigtig billige flybilletter fra Danmark til Bangkok og Phuket i januar. Alle nedenstående flyafgange er gode forbindelser med kun kort transittid eller kort samlet rejsetid.

København-Bangkok
En mindre priskrig er er i gang, og flere selskaber har billetter til under kr. 4.000,-.

Billigst er Royal Jordanian via Amman med kr. 3.455,-, mens det koster kr. 3.610,- med Finnair via Helsinki. Også Qatar Airways har attraktive billetter – prisen er kr. 3.620,- via Doha, mens Swiss via Zürich skal have kr. 3.750,-.

Der er mange datoer at vælge mellem – det er bare om at søge løs til I finder den afgang, der passer jer.

Vil du flyve direkte, så har Norwegian billetter til kr. 3.980,- -f.eks. med udrejse 9. januar og hjemrejse 23. januar.

København-Phuket
Her har jeg fundet billetter til kr. 4.330,- med Qatar Airways – f.eks. med udrejse 15. januar og hjemrejse 29. januar. Også her er det bare om at søge til I finder den rigtige billet.

Billund-Bangkok
Fra Billund til Bangkok er Turkish Airlines billigst. Prisen ligger på kr. 3.960,- – f.eks. med udrejse 16. januar og hjemrejse 30. januar, men der er mange andre datoer med samme pris.

Aalborg-Bangkok
Fra Aalborg kan du tage en lynhurtig forbindelse med Norwegian via København til kr. 4.810,- – f.eks. med udrejse 16. januar og hjemrejse 30. januar.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *