Thailand i skolernes sommerferie: flyv til Bangkok for kr. 4.430,-

Jeg får en del forespørgsler på rejser til Thailand i sommerferien. Min seneste søgning på flybilletter fra f.eks. København til Bangkok viser da også, at det ikke er for sent at få en billig rejse til Thailand i skolernes sommerferie, der ligger en anelse sent i år.

Lige nu kan du f.eks. finde billetter med Finnair til kun kr. 4.285,- f.eks. med udrejse 24. juli og hjemrejse 7. august.

Også fra Billund er det lige nu superbilligt med Finnair. Jeg har fundet billetter til kr. 4.635,- f.eks. med udrejse 25. juli og hjemrejse 9. august.

Ovenstående priseksempler er via Helsinki og som altid med en rigtig god en forbindelse.

Find hoteller her eller skriv til mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har specielle ønsker til jeres rejse. Min samarbejdspartner og jeg vil gøre alt for, at I får en fantastisk rejse til Thailand og/eller Sydøstasien – Se mere her.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *