Thailand i sommerferien – der er flybilletter til kr. 3.120,- lige nu

Det bliver mere og mere populært at holde sommerferie i Thailand, og det afspejler sig også i prisen på flybilletter. I skolernes sommerferie er de forholdsvis dyre, men lige nu kan du faktisk komme rigtig billigt afsted. Og kan du rejse i juni, så kan du gøre et kup!

I juni har jeg fundet flybilletter til kun kr. 3.120,- med Qatar Airways fra København til Bangkok. Det er en god forbindelse via Doha med udrejse 11. juni og hjem 22. juni. Samme pris er fundet med udrejse 8. juni og hjem 22. juni.

Du kan flyve direkte med Thai Airways for kr. 4.510,- på bl.a. førstnævnte dato.

Flyver du fra Billund kan du også finde gode priser. F.eks. på flere datoer i juni med Lufthansa – det er en god forbindelse til kun kr. 3.950,-. KLM er kun et par hundrede kroner dyrere.

 

Skolernes sommerferie

SKAL du rejse i skolernes sommerferie, så kan du tage af sted den 25. juni, hvor jeg har fundet flybilletter fra København til Bangkok til kun kr. 3.770,- med Swiss. Der er hjemrejse den 6. juli. Det er en superforbindelse via Zürich. Der er sandsynligvis mange andre datoer at vælge mellem – det er bare at prøve sig frem.

Senere i juli har jeg på mange datoer fundet billetter fra København til Bangkok til kr. 4.000,- med Air India. Der er godt nok seks times ventetid i Delhi på udrejsen, men det er en god pris i skolernes sommerferie. Austrian Airlines skal have kr. 4.440,- og det er med en god forbindelse via Wien.

 

Rejseforslag

Koh Samui er et perfekt sted at tilbringe sommeren i Thailand. Og med ovenstående priser på flybilletter kan du få en rigtig billig rejse – se bare her, hvor du tager af sted 10. juni og flyver hjem 22 juni. Husk – det er kun et rejseforslag, der er masser af andre muligheder for at få en billig sommerferie i Thailand.

Rejseforslag – nedenstående priser er pr. person
Flybillet København-Bangkok med Qatar Airways: kr. 3.220,-
2 nætter i Bangkok på Travelodge Sukhumvit 11: kr. 255,-
Fly Bangkok-Koh Samui med Bangkok Airways: kr. 1.330,-
9 nætter på By Beach Resort direkte på stranden i Mae Nam: kr. 460,-
I alt kr. 5.265,-

Rejseforslag – nedenstående priser er pr. person
Flybillet København-Bangkok med Qatar Airways: kr. 3.220,-
2 nætter i Bangkok på Travelodge Sukhumvit 11: kr. 255,-
Fly Bangkok-Koh Samui med Bangkok Airways: kr. 1.330,-
9 nætter på Coco Palm Beach Resort direkte på stranden i Mae Nam: kr. 730,-
I alt kr. 5.535,-

Også Hua Hin er dejlig om sommeren – rejseforslaget herunder er bare et af mange muligheder for en billig rejse til Thailand i sommeren 2018. Der er afrejse 10. juni og I flyver hjem 22. juni.

Rejseforslag – nedenstående priser er pr. person
Flybillet København-Bangkok med Qatar Airways: kr. 3.220,-
11 nætter på Asira Boutique HuaHin Hotel: kr. 2.530,-
I alt kr. 5.750,-

Har I særlige ønsker og/eller vil have alt inkluderet i jeres rejse til Thailand, så tøv ikke med at kontakte mig – jeg samarbejder med danskejede rejsebureauer i Thailand, der med glæde vil sammensætte jeres drømmerejse. Se mere om det danske rejsebureau i Bangkok.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *