thailandrundt.dk

Thailands bedste familieresorts

Thailand er det perfekte sted til familieferien. Uanset alder, så er der masser af aktiviteter og forlystelser at give sig i kast med. Især børnene vil føle sig i paradis, de store familieorienterede resorts har kæmpe swimmingpools, en perlerække af faciliteter og måske endda børneklubber. Som et ekstra plus, så elsker thai’erne børn.

 

Centara Anda Dhevi – Krabi

Børn under 11 år kan ofte bo gratis – se efter tilbud
Godt og nyere hotel, der ligger i gåafstand fra både Ao Nang og Nopparat Thara Beach. Her er børn i alle aldre i paradis, og de kan nyde godt af to børneklubber og swimmingpool med vandrutsjebane.

Book Centara Anda Dhevi >

 

Novotel Hua Hin – Cha Am

Bo fire på værelset og få en rigtig billig familieferie
Her er store områder lavet til børn. Resortet har biograf, diverse spil, teenzone med bløde sofaer og separat børnepool med vandrutsjebane. For de mindste er der veludstyrede legerum.

Book Novotel i Cha Am >

 

Centara Grand Mirage – Pattaya

Kæmpe temahotel ved Pattaya
Det ideelle sted at holde ferie for børn og barnlige sjæle. Hotellet har et “Lost Word” tema med store pools, kunstige floder og vandfald. Der er to børneklubber: Camp Safari og E-Zone.

Book Centara Grand Mirage >

 

Dusit Thani Laguna – Thalang, Phuket

Store villaer til hele familien
Stort resort ved Thalang (Bang Tao) på Phuket. Her er masser af plads at boltre sig på for børnene, der har egen klub og et væld af aktiviteter at vælge mellem. Villaerne er perfekte til hele familien.

Book Dusit Thani Laguna >

 

The Sands – Khao Lak

Ved stranden i Khao Lak
Pragtfuldt resort ved stranden i Khao Lak. Her er der store familieværelser og suites, hvoraf nogle har direkte adgang til poolen. Her er aktiviteter og børnene har egen klub.

Book The Sands Khao Lak >

 

JW Marriott Mai Khao – Phuket

Direkte på stranden og børnene har egen klub
Lækkert resort i luksuriøse omgivelser. Hotellet ligger lige ud til stranden i Mai Khao, og I kan vælge mellem almindelige værelser eller suites. Her er stor swimmingpool og selvfølgelig børneklub.

Book JW Marriott Mai Khao >

 

Centara Grand Beach Resort – Karon Beach, Phuket

Thailands førende familiehotel
Et paradis for vandhunde. Resortet har eget vandland med swimmingpools, jacuzzi, vandrutsjebaner, vandfald og en pool for de mindste. Her er også en børneklub med teenagezone.

Book Centara Grand Beach >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *