Gratis besøgstæller

thailandrundt.dk

Thailands bedste familieresorts

Thailand er det perfekte sted til familieferien. Uanset alder, så er der masser af aktiviteter og forlystelser at give sig i kast med. Især børnene vil føle sig i paradis, de store familieorienterede resorts har kæmpe swimmingpools, en perlerække af faciliteter og måske endda børneklubber. Som et ekstra plus, så elsker thai’erne børn.

 

Centara Anda Dhevi – Krabi
Godt og nyere hotel, der ligger i gåafstand fra både Ao Nang og Nopparat Thara Beach. Her er børn i alle aldre i paradis, og her er to børneklubber og swimmingpool med vandrutchebane.
Book hotellet eller se mere

Novotel Hua Hin – Cha Am
Her er store områder lavet til børn. Resortet har biograf, diverse spil, teenzone med bløde sofaer og separat børnepool med vandrutchebane. For de mindste er der veludstyrede legerum.
Book hotellet eller se mere

Centara Grand Mirage – Pattaya
Det ideelle sted at holde ferie for børn og barnlige sjæle. Hotellet har et “Lost Word” tema med store pools, kunstige floder og vandfald. Der er to børneklubber: Camp Safari og E-Zone.
Book hotellet eller se mere

DUSIT-laguna
Dusit Thani Laguna – Thalang, Phuket
Stort resort ved Thalang på Phuket. Her er masser af plads at boltre sig på for børnene, der har egen klub og et væld af aktiviteter at vælge mellem. Villaerne er perfekte til hele familien.
Book hotellet eller se mere

The Sands – Khao Lak
Pragtfuldt resort ved stranden i Khao Lak. Her er der store familieværelser og suites, hvoraf nogle har direkte adgang til poolen. Her er aktiviteter og børnene har egen klub.
Book hotellet eller se mere

jw-marriott
JW Marriott Mai Khao – Phuket
Lækkert resort i luksuriøse omgivelser. Hotellet ligger lige ud til stranden i Mai Khao og I kan vælge mellem almindelig værelser og suites. Her er stor pool og børneklub.
Book hotellet eller se mere

Centara Grand Beach Resort – Karon Beach, Phuket
Et paradis for vandhunde. Resortet har eget vandland med swimmingpools, jacuzzi, vandrutchebaner, vandfald og en pool for de mindste. Her er også en børneklub med teenagezone.
Book hotellet eller se mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *