Traveler’s Choice – de bedste hoteller 2017

Vi er gået ind i et nyt år, og det betyder selvfølgelig også, at Tripadvisor sætter navn på de hoteller, der har fået en Travellers Choice Award.

Der er naturligvis flere gengangere fra sidste års uddeling, men også en håndfuld nye hoteller i Thailand har gjort sig bemærkede. Layana Resort på Koh Lanta kom ind på en førsteplads, og det betyder, at hotellet konstant får gode anmeldelser. Faktisk har Layana også fået en plads i Hall of Fame som et sted, der år efter år har glade gæster.

Selvom The Place Luxury Villas på Koh Tao ikke kom ind blandt de 25 bedste hoteller i Thailand, så fik de pragtfulde villaer en førsteplads som det mest romantiske hotel i verden. Også her gjorde Layana Resort sig bemærket med en 13. plads.

På listen over Thailands mest anmelderrroste hoteller er der på de første mange pladser tale om ren luksus. F.eks. fik Andara Resort på Phuket en 2. plads, Trisara, også på Phuket, en 3. plads og Anantara Golden Triangle i Chiang Saen fik en 7. plads.

Men der er også plads til hoteller som de fleste af os har råd til at betale. Navatara Phuket Resort fik en flot 15. plads og BYD Lofts Boutique Hotel, også på Phuket, fik en 20. plads.

Top 10 kommer her

 1. Layana Resort – Koh Lanta
 2. Andara Resort og Villas – Phuket
 3. Trisara – Phuket
 4. Six Senses Nai Yoi – Koh Yai Noi
 5. Casa de la Flora – Khao Lak
 6. Akyra Manor – Chiang Mai
 7. Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort – Chiang Saen
 8. Buri Rasa Village – Koh Samui
 9. 137 Pillars House – Chiang Mai
 10. Bo Phut Resort & Spa – Koh Samui
 11. Chongfah Beach Resort – Khao Lak
 12. Paradee Resort & Spa Hotel – Koh Samet
 13. The Shore at Katathani – Phuket
 14. Santiburi Resort & Spa – Koh Samui
 15. Navatara Phuket Resort – Phuket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *