Vietnam 18 dage med alt inkluderet fra kr. 8.389,-

SÅ BLIVER DET IKKE MEGET BILLIGERE! Oplev hotte og spændende Vietnam på denne superbillige rejse, der bringer dig fra nord til syd i det lange land.

Fra hovedstaden Hanoi med de travle handelsgader skal du besøge mytiske Sapa med bjergstammerne og den smukke natur. Selvfølgelig skal du også opleve Halong Bugten, der drager med sit fantastiske landskab.

Fra Hanoi og Nordvietnam går turen nu til Hoa An i det centrale Vietnam. Hoi An er en yderst charmerende by med lækker mad, masser af historie og fænomenal shopping.

Rejsen slutter i pulserende Vietnams største by Ho Chi Minh City, der bare sprudler af energi. Også her bliver Vietnams omtumlede historie nærværende, og det kan du se mere om på Museet For Krigsforbrydelser og turen til de berømte Cu Chi-tuneller, der også er inkluderet.

Dette er en rejse, hvor I på en gang er i sikre hænder, men også får mulighed for at opleve lidt af Vietnam væk fra de gængse turistruter.

 

Inkluderet i prisen

• Fly tur retur København eller Hamborg til Vietnam
• 16 overnatninger (se hoteller her)
• Al transport
• To halvdagsudflugter
• To heldagsudflugter
• Engelsktalende guide på udflugterne

I har mulighed for at tilvælge udflugter – se mere her.

Pris fra Kr. 8.389,-

2 comments

  1. Hej ,ville man kunne foretage denne rejse i uge 31-32 næste sommer. Jeg tænker både på prisen og regntiden?

    Hilsen Helle

    1. Hej Helle. Det er Travelbird, der udbyder rejsen og jeg har lige været inde på deres side for at tjekke datoer. De sidste afrejser ligger lige nu i starten af juni, så der er desværre ikke noget i uge 31-32 (prisen i juni ligger på ca. 9.500,-). Mht. regntid, så skal man forvente regn i nord og syd, mens det er godt vejr i det centrale Vietnam (Hoi An).

      Venlig hilsen Carsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *