Vietnam i sommerferien – der er superbillige flybilletter lige nu

rejser til vietnam

Den nordlige og centrale del af Vietnam kan sagtens besøges om sommeren. Lige nu er der rigtig billige flybilletter fra København til Hanoi, og vil du f.eks. flyve ud til Hanoi og hjem fra Ho Chi Minh City, så er det endnu billigere.

Det er Qatar Airways, der har de attraktive flybilletter. Fra København til Hanoi og retur er prisen kr. 3.730,-, og vælger i at lande i Hanoi og tage hjem fra Ho Chi Minh City er prisen helt nede i kr. 3.390,- . Begge priser kan findes på mange datoer – f.eks. med afrejse 2/6 og hjem 19/6.

Ønsker i en spændende og oplevelsesrig rejse til Vietnam til en rigtig god pris, så tøv ikke med at kontakte mig – min samarbejdspartner (medlem af Rejsegarantifonden) sidder klar til at hjælpe jer på vej.

I kan kontakte mig på info@thailandrundt.dk eller se mere om hvad vi kan tilbyde her.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *