Vietnam og Cambodja langs Mekong fra kr. 12.009,-

På denne indholdsrige rejse på 16 dage (14 overnatninger) skal I stifte nærmere bekendtskab med Vietnam og Cambodja langs den enestående Mekong-flod.

Rejsen starter dog i Ho Chi Minh City, hvor I er garanteret lækker mad, spændende oplevelser og et gadeliv, der kan tage pusten fra de fleste.

Efter tre overnatninger i Vietnams største by går turen nu til Mekongfloden ved Can Tho. Her ligger et af landets travleste områder med masser af liv på og langs floden. I skal selvfølgelig opleve deltaet på nærmeste hold og se det flydende marked.

Fra Can Tho og deltaet kører I nu op langs Mekong til den cambodjanske grænse, hvor I har en overnatning inden I krydser selve grænse til et fascinerende og helt fantastisk land, der byder på imponerende monumenter og en ufattelig historie.

Hovedstaden Phnom Penh er første stop, og her kan I opleve kongepaladset med den imponerende sølvpagode. Phnom Penh byder også på seværdigheder, der omhandler landets mørke periode, hvor Khmer Rouge havde magten. Et besøg i torturfænglset S21 og på Killing Fields vil uden tvivl gøre indtryk i lang tid.

Næste stop på rejsen er Kratie og Koh Trong, hvor I skal bo i homestay. Her kommer I virkelig tæt på cambodjanerne, som I vil opleve er venlige og smilende. I er heldige ser I også den specielle Irrawaddydelfin.

Rejsen slutter i Siem Reap, hvor det enestående tempel Angkor Wat er omdrejningspunktet om nogle begivenhedsrige dage i og omkring verdens største tempel. Se det fulde program her.

 

Inkluderet i prisen

• Fly tur retur
• Alle overnatninger (se hoteller her)
• Morgenmad hver dag
• Al transport
• Fire udflugter (se hvilke) med mulighed for at tilkøbe flere udflugter

Pris fra kr. 12.009,-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *