FANTASTISK PRIS: Vietnam 14 dage fra Kr. 6.629,-

Vietnam er et stort og alsidigt land, der med fordel kan opleves i små bidder. Et par af de mest interessante byer kan du besøge på denne rejse, der er til absolut lavpris.

I lander i Vietnams største by Ho Chi Minh City, hvor I skal være fem overnatninger. Ho Chi Minh City er et overflødighedshorn af oplevelser, og I kommer helt sikkert ikke til at kede jer i den hektiske by, hvor scootere og gadekøkkener dominerer.

I kan besøge kinesiske templer, det spændende museum for krigsforbrydelser og slentre ad Dong Khoi, hvor shopping og god mad er i fokus. Nåh ja, I skal naturligvis også se Notre Dame Katedralen og opleve autentiske markeder. Overalt vil I blive mødt med smil, for vietnameserne er bare supersøde og gæstfri.

I har naturligvis også mulighed for at tage på udflugt for at se de legendariske Cu Chi tunneler fra Vietnamkrigen og besøge Cao Dai Templet, hvor den sære religion af samme navn har hjemme.

Fra Ho Chi Minh City tager I toget til Hoi An, som bare er så charmerende og pragtfuld. Tænk gamle huse i kinesisk og japansk stil og glæd dig til en fantastisk atmosfære med lækker mad og fremragende shopping. Hoi An ligger i den centrale del af landet og er en historisk by, der er et must see i Vietnam.

Efter opholdet her tager I tilbage til Ho Chi Minh City for en enkelt overnatning inden turen går tilbage til Danmark og hverdagen.

 

Inkluderet i prisen

• Fly fra København eller Hamborg til Ho Chi Minh City med Turkish Airlines
• 12 overnatninger på gode hoteller
• Daglig morgenmad
• Alle transporter i Vietnam
• Udflugt til Mekongdeltaet
• Cykeltur og madlavningskursus

Der er mulighed for at tilkøbe flere udflugter

Pris fra Kr. 6.629,-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *