thailandrundt.dk

Vinterferie i uge 7 i Thailand – 2 voksne og 2 børn for kr. 5.030,- pr. person

(opdateret: de billige rejser til kun kr. 4.380,- er væk) Men! Det er stadig muligt at holde vinterferie i Thailand til superpris.

Hvis du selv booker rejsen, kan du spare tusinder af kroner. Se bare her:

Er I en familie med to voksne og to børn på f.eks. 6 og 8 år, så kan du få en vinterferie i Thailand for blot kr. 5.030 pr. person.

I dette eksempel er der taget udgangspunkt i en afgang fra København via Kairo med Egypt Air (udrejse 5/2 og hjem 16/2). Egypt Air har flybilletter til kun kr. 3.661,-  t/r. Finnair er knap kr. 1.000,-  dyrere pr. person, hvis I foretrækker at flyve via Helsinki!

Kombinerer du ovenstående med 10 nætter på Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa i Cha Am har du en perfekt vinterferie for hele familien.

I kan vælge mellem 2 queen size senge eller 1 stor king size seng. Gratis wifi er inkluderet. Hotellet har børneklub og store pools.

Ønsker I to værelser, så er prisen kr. 6.405,- pr. person, og det er stadig inkl. gratis wifi. (Rejserne til kun kr. 5.580,- er udsolgt!)

Hvordan booker jeg sådan en rejse?

Det gør du ved at købe dine flybilletter hos flybillet.dk, der var billigst i min søgning (tjek evt. hos Momondo for at sammenligne priser) og derefter booke dit hotel hos hotels.com. Husk, at pga. flyvetid og tidsforskellen, så tjekker du ind dagen efter afrejsedag.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *