Gratis besøgstæller

thailandrundt.dk

Vinterferie i Thailand – 2 voksne og 2 børn for kr. 4.380,- pr. person

Rejse med familien i vinterferien? Det er jo vanvittigt dyrt, tænker du nok, men det behøver det ikke at være.

Booker du selv rejsen, sparer du tusinder af kroner. Se bare her:

Er I en familie med to voksne og to børn på f.eks. 6 og 8 år, så kan du få en vinterferie i Thailand for blot kr. 4.380 pr. person.

I dette eksempel er der taget udgangspunkt i en afgang fra København via Istanbul med Turkish Airlines (udrejse 5/2 og hjem 16/2), der har flybilletter til kun kr. 3.180,-, og 10 nætter på Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa i Cha Am.

I kan vælge mellem 2 queen size senge eller 1 stor king size seng. Morgenmad og gratis wifi er inkluderet. Hotellet har børneklub og store pools.

Ønsker I to værelser, så er prisen kr. 5.581,- pr. person, og det er stadig inkl. morgenmad og gratis wifi.

Hvordan booker jeg sådan en rejse?

Det gør du ved at købe dine flybilletter hos flybillet.dk, der var billigst i min søgning (tjek evt. hos Momondo for at sammenligne priser) og derefter booke dit hotel hos hotels.com. Husk, at pga. flyvetid og tidsforskellen, så tjekker du ind dagen efter afrejsedag.

Den samlede pris for rejsen ved to værelser er 22.324 kr.

Voila: du har nu fået en superbillig vinterferie i Thailand.

Et af Danmarks største charterbureauer tillader sig at tage 38.792 kr. for den samme rejse, der dog har en overnatning mere og med transfer inkluderet.

Jo, der er nogen, der tjener gode penge i skoleferierne.

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *