Vinterferie i Thailand: 14 dage omkring uge 7 – familiepris: kr. 6.095,-

Lige nu er der billige flybilletter fra København til Bangkok i vinterferien 2019, så det er stadig muligt at få en superbillig familierejse. I kan flyve med Aeroflot til kr. 3.580,- på flere datoer – f.eks. med udrejse 5/2 og hjemrejse 19/2. Husk at søge for alle passagerer i samme søgning – det kan gøre den samlede pris billigere.

Vælger I det dejlige Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort, hvor der bl.a. er børneklub, store swimmingpools, tre barer og tre restauranter foruden spa og fitnesscenter, kan I få en rejse til blot kr. 6.095,- pr. person med fly og 13 nætter i deluxeværelse (hvor der er plads til fire) inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling.

Vælger I at booke uden morgenmad er prisen kr. 5.845,- pr. person, og vælger I at booke uden afbestilling, kan I komme afsted for kr. 5.350,- pr. person.

Rejser I fra Billund er prisen kr. 7.475,- pr. person i deluxeværelse med morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling. Det er Finnair, der har gode billetter på samme datoer – dvs. med udrejse 5/2 og hjemrejse 19/2.

Ovenstående priser er når to voksne og to børn mellem 2 og 11 år rejser sammen. Husk, der er som altid mange andre muligheder, når I booker rejsen selv.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *