thailandrundt.dk

Vinterferie i Thailand – familiepris: kr. 5.615,- pr. person

Der er stadig superbillige flybilletter fra København til Bangkok i vinterferien 2019. Med Royal Jordanian via Amman har jeg fundet dem helt ned til kr. 3.180,-. Norwegian skal have kr. 3.890,- (ud via Stockholm og hjem via Oslo) , mens prisen med Air India via Delhi er kr. 3.850,-. Prisen er når to voksne og to børn rejser sammen.

Alle afgange er fundet med udrejse 5/2 og hjemrejse 19/2. Husk at søge for alle passagerer i samme søgning – det kan gøre den samlede pris billigere.

Vælger I det dejlige Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort, hvor der bl.a. er børneklub, store swimmingpools, tre barer og tre restauranter foruden spa og fitnesscenter, kan I få en rejse til blot kr. 5.615,- pr. person med fly og 13 nætter i superiorværelse (hvor der er plads til fire) inkl. morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling.

Vælger I at booke uden morgenmad er prisen kr. 5.245,- pr. person, og vælger I at booke uden morgenmad og uden afbestilling kan I komme afsted for kr. 4.740,- pr. person.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *