Vinterferie på Phuket i uge 7 – så billigt kan familien komme af sted

Det behøver ikke at være dyrt at tage på vinterferie i uge 7. Selvfølgelig er priserne højere end i ugerne før og efter, men der er ingen grund til at droppe ferien i Thailand pga. prisen.

I hvert fald ikke, hvis I selv booker fly og hotel, hvor du endda selv kan bestemme rejsedatoer og rejselængde og har et kæmpe udvalg af hoteller.

Jeg har lavet nedenstående rejseforslag, der inkluderer fly tur/retur København – Phuket med Aeroflot (kort transittid i Moskva) og 13 nætter på hotel.

Flybilletten koster kr. 5.250,- og i eksemplet er der afrejse 12/2 og hjemrejse 26/2. Der er andre datoer at vælge mellem, det er bare at finde den rejse, der passer jer. Turkish Airlines og Qatar Airways er lige nu henholdsvis 500 kr. og 600 kr. dyrere pr. billet, hvis I skulle foretrække et andet flyselskab.

 

Rejseforslag – fly t/r og 13 nætter på hotel

Vælger i Novotel Phuket Surin Beach Resort kan I komme afsted for kr. 8.150,- pr. person inkl. morgenmad og gratis wifi. Hotellet har pool med vandrutsjebane og børneklub.

Der er plads til fire på værelset, men ønsker I to værelser er prisen kr. 11.050,- pr. person.

Vælger I LetsPhuket Twin Sands Resort & Spa er prisen kun kr. 7.165,- pr. person. Her bor I i lejlighed meget eget køkken og har udsigt over havet. Gratis wifi er inkluderet i prisen.

 

Spar 25 % i forhold til dansk rejsebureau

Vælger I Sunwing Bangtao Beach vil I helt sikkert glæde jer over selv at have booket rejsen. I kan komme afsted for kr. 9.390,- pr. person med morgenmad og gratis wifi inkluderet.

Den samlede pris for fire er kr. 37.560,-. Et af Danmarks største charterbureauer skal have kr. 49.496,- for samme rejse dog uden morgenmad. I sparer knap kr. 12.000 eller 25 %.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *