4 skønne rejser til sommerferien i Thailand

koh phangan

Thailand kan sagtens besøges om sommeren. Faktisk er tre af vores mest populære rejser helt perfekte til sommerferien i skønne Thailand, der har et hav af aktiviteter og udflugtsmuligheder. I Bangkok kan I udover de klassiske sightseeingture f.eks. tage på cykeltur, food tour eller med tuk-tuk rundt i storbyen – en anderledes måde at opleve Thailands hovedstad.

Eller hvad med en lake safari på Khao Laem-søen ikke langt fra River Kwai, hvor I også kan bo på tømmerflåder eller i luksustelt på flodbredden. I Khao Sok Nationalpark kan I opleve fantastiske Elephant Hills eller bo i trætoppene, mens Nordthailand venter med enestående naturoplevelser. I kan f.eks. tage med på vores helt egen 3- eller 4-dages tur, hvor I bor hos bjergstammerne og tager på opdagelse omkring Den Gyldne Trekant

Dette er selvfølgelig kun en lille del af, hvad der er muligt at kombinere med nedenstående rejser, hvor alt er inkluderet – fly, transport og håndplukkede hoteller, som vi selv har boet på. Det er kun forslag – vi kan skræddersy rejsen præcis som I vil have den. Kontakt mig for et gratis og uforpligtende rejseforslag på info@thailandrundt.dk eller se mere om vores rejser til Thailand.

 

Bangkok, Koh Phangan og Koh Samui

En rejse, der kombinerer storby og lækre strande på bedste vis. I begynder rejsen i pulserende Bangkok, der har så meget at byde på: fantastiske seværdigheder, shopping i verdensklasse og lækker mad til få penge. Fra Bangkok går turen til Koh Phangan og Koh Samui – to øer i Thailandbugten, der begge har skønne strande. Koh Phangan er det rolige bountyparadis, mens der er væsentlig flere muligheder for aktiviteter og udflugter på Koh Samui.

Se meget mere om rejsen her

 

Bangkok, Hintok River Camp (River Kwai) og Hua Hin

Storby, natur og lækker luksus. Den klassiske rejse fra Bangkok via River Kwai til Hua Hin er her krydret med et uforglemmeligt ophold på Hintok River Camp og med lækker luksus på Hilton i Hua Hin. Bangkok er fuld af spændende oplevelser, og der er ingen tvivl om, at jeres luksustelt ved Kwai-flodens bred er den ultimative kontrast. Fra rolige River Kwai slutter I rejsen på stranden i Hua Hin, der er et perfekt udgangspunkt for udflugter.

Se meget mere om rejsen her

 

Hintok River Camp, Khao Sok, Koh Phangan og Koh Samui

På denne spændende rejse får I både fantastiske naturoplevelser og lækre strande med hvidt sand og krystalklart vand. I begynder rejsen ved berømte River Kwai, hvor I skal bo i luksustelt ved floden. Herefter rejser I til Sydthailand og den enestående Khao Sok Nationalpark, der er en af verdens ældste regnskove. Her skal I bo i trætoppene – en uforglemmelig oplevelse. Fra junglen tager I ud på paradisøen Koh Phangan med de lækre strande og slutter rejsen på livlige Koh Samui, der udover skønne strande har masser af gode restauranter.

Se meget mere om rejsen her

 

Luksus på Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan

Oplev alle tre øer i Thailandbugten på denne rejse, som er skræddersyet til jer, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Alle steder bor I på nogle af vores yndlingshoteller og på Koh Phangan endda på en af Thailands bedste strande. Der er med andre ord intet overladt til tilfældighederne på denne 15-dages livsnyderrejse, hvor sol, strand og forkælelse er i fokus.

Se meget mere om rejsen her

 

Bali og Malaysia er også gode steder om sommeren

Vil I prøve noget andet end Thailand, så kan I med fordel vælge f.eks Bali og Malaysias østkyst, der begge steder har højsæson i sommermånederne. Til Bali kan I se nærmere på rejserne Bali, Gili Meno og Lombok eller Ubud, Gili Meno og Candi Dasa.

Rejsen Kuala Lumpur, Taman Negara og Perhentian Islands er vores mest populære til Malaysia, hvor I også kan lade jer inspirere i indlægget Sol i sommerferien: Prøv paradisøerne ved Malaysias østkyst.