Badeferie i Thailand – 5 solrige rejseforslag

Skal jeres rejse primært være badeferie, så sidder vi klar til at hjælpe jer på vej til Thailands bedste strande.

Uanset om I er samme sted hele ferien eller vil rejse rundt, så sørger vi for transport og håndplukkede hoteller, som vi selv har besøgt. Vi sørger også gerne for flybilletter, men I er velkommen til at booke dem selv og lade os stå for arrangementet i Thailand.

Nedenstående rejser hører til vores mest populære – de kan naturligvis tilpasses jeres ønsker mht. til f.eks. varighed og hoteller, men har I noget helt andet i tankerne, så tøv ikke med at kontakte os på info@thailandrundt.dk.

I kan læse mere om vores rejser til Thailand her, som vi laver i samarbejde med Unique Travel (medlem af Rejsegarantifonden og en score på Trustpilot på 4,9)

 

Koh Lanta og Koh Ngai

En lækker rejse til to skønne øer i Andamanhavet, der begge er beriget med dejlige strande. Først besøger I Koh Lanta, der er en større ø med et godt udvalg af barer og restauranter, men alligevel en helt anden verden end Thailands mest populære rejsemål – her er atmosfæren rolig og herligt tilbagelænet.

Fra Koh Lanta sejler I til Koh Ngai, der har de lækreste paradisstrande. Det er en ø, der er perfekt til afslapning og driverliv under palmerne. På både Koh Lanta og Koh Ngai skal I selvfølgelig bo på stranden.

Se meget mere om rejsen her >

 

Bangkok, Koh Kood og Koh Chang

Vores bestseller byder på storby efterfulgt af skønne strande på Koh Kood og Koh Chang. Efter nogle dage i hektisk Bangkok tager I ned til dejlige Koh Kood, hvor I skal bo skønt ud til stranden.

Herfra kan I f.eks. sejle langs kysten til uberørte bountystrande med hvidt sand og krystalklart vand. Mens Koh Kood er en rolig ø, så sker der væsentlig mere på Koh Chang, der har et glimrende udvalg af barer, restauranter og udflugtsmuligheder. Også på Koh Chang skal I bo ud til stranden.

Se meget mere om rejsen her >

 

Bangkok, Koh Phangan og Koh Samui

En anden af vores populære rejser begynder også i spændende Bangkok, men herefter venter først Koh Phangan og til slut Koh Samui. Begge øer ligger i Thailandbugten og har skønne strande – især Koh Phangan, hvor I skal bo i bungalow få meter fra vandkanten.

Fra badeparadiset Koh Phangan sejler I til Koh Samui, der er en livlig ø med masser af barer, restauranter og forretninger. I kan f.eks. tage en tur rundt på øen eller besøge den fantastisk smukke Ang Thong Nationalpark.

Se meget mere om rejsen her >

 

Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Lipe

Et pragtfuldt øhop til tre af Thailands skønneste øer, hvor I alle steder skal bo på stranden. Rejsen starter på Koh Lanta, der udover gode strande også har lidt lokalliv – besøg blot den hyggelige Old Town på østkysten, hvor de gamle huse er indrettet som butikker og restauranter.

Fra Koh Lanta tager I til paradiset Koh Ngai for at slutte på Koh Lipes vidunderlige bountystrande. Her får I kridhvide sandstrande og det klareste turkisblå vand, man kan tænke sig.

Se meget mere om rejsen her >

 

Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan (luksusrejse)

Til jer, der vil have det bedste og ikke går på kompromis med kvaliteten er denne luksusrejse til de tre dejlige øer i Thailandbugten helt perfekt. Alle steder bor I på nøje udvalgte hoteller, der får topanmeldelser fra tidligere gæster.

Rejsen begynder på Koh Samui med de mange muligheder og fortsætter på Koh Tao og Koh Phangan, hvor I skal bo på stranden. Her får I badeferie i Thailand på første klasse!

Se meget mere om rejsen her >