Bali, Gili Meno og Lombok fra kr. 11.800,- inkl. fly, hoteller og transport

Dette øhop på Bali, Gili og Lombok er en af vores mest populære rejser. I bor på håndplukkede hoteller og har selvfølgelig al transport inkluderet i prisen. Rejsen er på 16 dage (14 nætter) fordelt på Sanur og Ubud på Bali, Gili Meno og til slut Lombok.

Det er en rejse, der bringer jer fra stranden ved dejlige Sanur til Balis kulturelle centrum i Ubud, hvor der er smukke naturoplevelser, skønne restauranter og masser af god shopping.

Fra Ubud sejler I til paradisiske Gili Meno med de kridhvide sandstrande – en rigtig tropeø, hvor tempoet er i bund. I slutter på grønne og frodige Lombok, der har fantastisk natur og er helt anderledes end Bali.

Rejsen kan laves som I ønsker – kontakt mig på info@thailandrundt.dk for at få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Bali, Gili og Lombok. I kan også selv booke flybilletter og lade os stå for arrangementet på destinationerne.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Sanur (3 nætter)
I starter rejsen i Sanur på den sydlige del af Bali. Sanur er en af øens største turistområder med masser af shopping og gode restauranter, men måske vil det være den dejlige strand, der trækker. I har selvfølgelig også mulighed for at tage på udflugter – Bali har så meget at byde på.

Ubud (3 nætter)
Der er kun en kort køretur til Ubud, der ligger omgivet af de smukkeste skriggrønne rismarker. Ubud er Balis kulturelle centrum, hvor kunstnere i årevis har valfartet til byen, og det giver en skøn bohemeatmosfære. Her er god shopping, fremragende restauranter og mulighed for gå- og cykelture i rismarkerne. I skal bo på det dejlige Sri Ratih Cottage i gåafstand til centrum.

Gili Meno (5 nætter)
Klar til et ægte tropeparadis? Næste stop på jeres rejse er vidunderlige Gili Meno, der ligger direkte ud til den hvide sandstrand med det krystalklare vand. På Gili Meno findes ingen biler eller scootere – det er en ganske lille ø, hvor I har alle muligheder for at komme helt ned i tempo.

Lombok (3 nætter)
Jeres rejse slutter på Lombok, der ligger en kort sejltur fra Gili Meno. Lombok er frodig og bjergrig med smukke vulkaner på nordøen. I kan tage på udflugt til de mere uberørte dele af øen og måske opleve aber, dyb jungle og fantastiske vandfald.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks bedste rejser til Bali – lad os lave et gratis og uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly t/r København til Bali
• 3 overnatninger i Sanur
• 3 overnatninger i Ubud
• 5 overnatninger på Gili Meno
• 3 overnatninger på Lombok
• Al transport
• Fly fra Lombok til Bali inden hjemrejsen

Pris fra kr. 11.800,- pr. person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Der er rabat, hvis I rejser med børn under 12 år. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her.

I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.