Bangkok og Cha-Am på håndplukkede hoteller – fra kr. 8.756,-

Vil I opleve Bangkok og Cha-Am uden at gå på kompromis med kvaliteten, så er denne kombinationsrejse lige noget for jer. Begge steder bor I på dejlige håndplukkede hoteller. Rejsen er som udgangspunkt lavet med 2 nætter i Bangkok og 4 i Cha-Am, men I kan selvfølgelig tilkøbe nætter (med rabat) og få lige præcis den drømmerejse I ønsker.

Denne kombination kan også med fordel indgå som en del af en længere rejse i Thailand og Sydøstasien – en rejse som vores samarbejdspartner Peter i Bangkok med glæde vil arrangere for jer. Læs mere om Peters rejsebureau her.

Book senest 60 dage før ankomst og spar 10 %

 

Rejseplan

Bangkok (2 nætter)
I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel i centrum af Bangkok. I skal bo på lækre Grand Sukhumvit Hotel, der ligger på Sukhumvit Soi 6, hvor der er masser af shopping og spisesteder lige udefor døren. Her er pool, barer og restauranter samt fantastisk service. I har et spændende River Cruise inkluderet i prisen, hvor I i longtailbåd bl.a. udforsker kanalerne i Thonburi og besøger byens vartegn Wat Arun – Morgengryets Tempel.

Cha-Am (4 nætter)
Fra Bangkok kører I til Cha-Am, hvor I skal bo på det pragtfulde designhotel, der ligger beachfront. Her finder du spa, tre swimmingpools samt lounge og strandbar.

 

Inkluderet i prisen

• 2 nætter på Grand Sukhumvit Hotel i deluxe room (opgradering kan tilkøbes)
• 4 nætter på Radisson Blu i superior room (opgradering kan tilkøbes)
• Daglig morgenmad
• Alle transfers – private transfers til og fra lufthavn og hoteller
• River Cruise i Bangkok

Rejsen starter og slutter i Bangkok lufthavn, men andet kan selvfølgelig aftales. Få 10 % rabat, hvis I booker minimum 60 dage før ankomst.

Fra kr. 8.756,- for to personer*

*Prisen er en frapris, når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på hotellerne. Har I andre ønsker til denne kombination eller vil have jeres helt egen drømmerejse, så er Peter selvfølgelig behjælpelig.

I kan også få min danske samarbejdspartner (medlem af Rejsegarantifonden) til at arrangere jeres rejse til Thailand – se mere her. I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål.