Bangkok, Floathouse (River Kwai), Koh Ngai og Koh Lipe fra kr. 14.200,-

Superlækker 17-dages rejse for livsnydere og romantikere. Andre, der bare vil have en ferie i Thailand helt i top kan roligt læse med.

I begynder rejsen i pulserende Bangkok, hvor I kan tage med os på sightseeing eller bare gå på opdagelse i den enorme by, der er overraskende nem at finde rundt i. Herfra kører I til River Kwai, hvor I skal bo på det enestående Floathouse på floden.

Så går turen til Sydthailand og alle de lækre paradisstrande. Først skal I besøge Koh Ngai og derefter Koh Lipe. Begge øer har nogle af Thailands bedste strande. Perfekt til romantik og jer, der bare elsker det rolige strandliv på pragtfulde tropeøer.

Denne rejse er en af vores mest solgte, men kan tilpasses præcis jeres ønsker. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Thailand og/eller Sydøstasien.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Bangkok (2 nætter)
I Bangkok har I to nætter – dvs. I har minimum en hel dag (I kan lægge flere nætter ind, hvis I ønsker). Den thailandske hovedstad er proppet med god mad, masser af seværdigheder og shopping i verdensklasse. Tag med os på sightseeing eller gå på opdagelse i den enorme by på egen hånd.

Floathouse – River Kwai (3 nætter)
Fra Bangkok går turen til River Kwai, hvor I skal bo på det romantiske Floathouse på floden. Opholdet her er i sig selv en oplevelse, men der er mulighed for en lang række aktiviteter og udflugter med den spændende historien om Dødens Jernbane i fokus.

Koh Ngai (3 nætter)
Næste stop på rejsen er skønne Koh Ngai, der er en af paradisøerne i Sydthailand. Her skal I bo i bungalow på et lækkert strandhotel. Koh Ngai har ingen større seværdigheder, men til gengæld sol, strand og god snorkling i Andamanhavet. I kan også besøge den smukke grotte Emerald Cave.

Koh Lipe (7 nætter)
Rejsen slutter på vidunderlige Koh Lipe, hvor I har masser af tid til at nyde de perfekte strande og komme helt ned i tempo. Koh Lipe er ganske lille, men er alligevel livlig med barer og restauranter langs stierne, der forbinder øens strande. Det er et rigtigt barfodsparadis, der kan være svært at slippe. På Koh Lipe skal I bo i en skøn beachfront bungalow.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks billigste rundrejser i Thailand – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly fra København til Bangkok tur/retur
• 2 overnatninger I Bangkok
• 3 overnatninger på Floathouse ved River Kwai
• 3 overnatninger på Koh Ngai
• 7 overnatninger på Koh Lipe
• Al transport på rejsen – fly, bil, van og båd

Pris fra kr. 14.200,- pr person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Der er rabat, hvis I rejser med børn under 12 år. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her.

I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.

5 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.