Bangkok, Hintok River Camp (River Kwai) og Hua Hin – fra kr. 12.000,-

En lækker kombinationsrejse, der byder på masser af luksus og store oplevelser. I begynder rejsen i Bangkok, hvor I ikke kommer til at kede jer. Bangkok er fyldt med oplevelser, og I har to hele dage, før I fortsætter til et af rejsens højdepunkter: Hintok River Camp ved River Kwai. Et fantastisk sted som vil give varige minder.

Så står den på lækker luksus i Hua Hin, hvor Hilton Hotel venter. Hua Hin har god shopping og mange fremragende restauranter, men byen er også et godt udgangspunkt for udflugter.

Nedenstående er blot er rejseforslag som tidligere gæster har booket og syntes rigtig godt om. I kan også få lavet præcis den rejse I ønsker – kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud eller se mere om vores rejser til Thailand her.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Bangkok (3 nætter)
Chaufføren står klar i lufthavnen for at køre jer til jeres hotel ved floden. I har to dage til at gå på opdagelse i hektiske Bangkok, der har så meget at byde på. Tag selv rundt i byen (hvilket er nemt) eller lad os stå for nogle spændende udflugter i den thailandske hovedstad.

River Kwai – Hintok River Camp (3 nætter)
Fra Bangkok går turen nu til River Kwai, hvor I skal bo på lækre Hintok River Camp. Den prisvindende camp er ægte glamping, og her får I komfort som var I på et lækkert boutiqueresort. Og så er der beliggenheden ved den berømte flod, der bare er så fantastisk. Det er et sted, som skal opleves.

I området omkring byen Kanchanaburi, der gennemskæres af River Kwai, har I mulighed for at nyde den smukke natur og tage med på spændende udflugter, der naturligvis handler om historien om Broen Over Floden Kwai.

Hua Hin (6 nætter)
Næste stop på jeres rejse er Hua Hin, der ligger ud til Thailandbugten. Her skal I bo på skønne Hilton Hotel, der ligger ud til stranden i centrum af byen.

Hua Hin er en større by med lokalliv og fine markeder. Her er også shoppingcentre og masser af aktiviteter for børn og voksne. I kan tilbringe dagene ved poolen, men Hua Hin er også et rigtig godt udgangspunkt for udflugter til f.eks. smukke nationalparker.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks billigste rundrejser i Thailand – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly tur/retur fra København til Bangkok
• Alle overnatninger
• Al transport mellem lufthavne/hoteller

Pris fra kr. 12.000,- pr person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Der er rabat, hvis I rejser med børn under 12 år. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her.

I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også Om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.

4 comments

  1. Vi er en familie, der gerne vil afsted til sommer på en rejse a la denne. Er det muligt at blive ringet op? Send mig gerne en mail.

    Rikke

    1. Hej Linda. Jeg har besøgt River Kwai både sommer og vinter og havde ingen problemer med myg. Kwai-floden er forholdsvis strømfyldt og jeg forestiller mig, at det ikke er det bedste sted for myg at slå sig ned/lægge æg. Mange hilsner fra Carsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.