Bangkok, Khao Sok, Khao Lak og Koh Phi Phi – fra kr. 13.400 pr. person

Spændende og alsidig rejse til en rigtig god pris. På 17 dage (15 nætter) skal du både opleve storbyen Bangkok, bo i hytter i junglens trætoppe og dase på Thailands pudderhvide sandstrande. Som altid er denne rejse blot ment som inspiration. Vi skræddersyer gerne præcis den rejse, du ønsker – kontakt os på info@thailandrundt.dk.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Bangkok (2 nætter)
Rejsen begynder i Thailands hovedstad Bangkok. Det er en hektisk by med masser af muligheder for f.eks. shopping, sightseeing og aktiviteter. Det er nemt selv at tage rundt i byen, men du kan også tage med på vores udflugter, som vi selv har sammensat.

Khao Sok (3 nætter)
Næste stop på rejsen er også et af højdepunkterne. Efter en sjov tur med nattog (det er også muligt at flyve) ankommer du til den smukke Khao Sok Nationalpark, der er en af verdens ældste regnskove.

Her skal du bo i en dejlig hytte i trætoppene tæt på den enestående natur. Der er mulighed for at tage med på udflugter i nationalparken, som bl.a. byder på floder, høje klipper og en fantastisk frodighed.

Khao Lak (5 nætter)
Efter nogle spændende dage med masser af indtryk, er det tid til lidt afslapning ved Khao Laks kilometerlange strande. Du skal dog unde dig selv en tur til Similanøerne, hvor der venter bountystrande og snorkling i verdensklasse.

Andre muligheder for udflugter er den smukke Phang Nga-bugt og spændende Phuket By, hvor du bl.a. finder historie, god shopping og lækker mad.

Koh Phi Phi (4 nætter)
Rejsen slutter på legendariske Koh Phi Phi, der har skønne strande og dramatisk natur. Tag på sejltur i øhavet eller nyd de sidste dage i en fristende hængekøje på stranden.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks billigste rundrejser i Thailand – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly København-Bangkok tur/retur
• 2 overnatninger i Bangkok
• 3 overnatninger i Khao Sok Nationalpark
• 5 overnatninger i Khao Lak
• 4 overnatninger på Koh Phi Phi
• Al transport undervejs – bil, bus, van, fly og båd

Pris fra kr. 13.400 pr. person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Der er rabat, hvis I rejser med børn under 12 år. Rejsen kan tilpasses dine ønsker – se mere om rejserne her.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@thailandrundt.dk, hvis du har spørgsmål. Se også Om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.