Bangkok, Khao Sok, Koh Lanta og Koh Ngai – fra kr. 12.490,-

Storby, smuk natur og nogle af Thailands bedste strande. Sådan kunne denne 17-dages rejse kort præsenteres. Det er en kontrastfyldt rejse med bl.a. shopping, lækker mad og fantastiske seværdigheder i pulserende Bangkok til fred og ro i junglen og langs de kridhvide sandstrande.

Denne rejse er som altid kun et forslag. I kan få lavet rejsen som I vil, og vi sørger for, at den passer jeres budget. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Bangkok (2 nætter)
Rejsen begynder i Bangkok, hvor chaufføren venter i lufthavnen for at køre jer til jeres hotel ved floden. Det er nemt selv at tage på opdagelse i den thailandske hovedstad, men vi sørger selvfølgelig gerne for udflugter.

Der er masser af muligheder for store oplevelser i Bangkok. De største seværdigheder tæller bl.a. Grand Palace, Wat Po med den liggende Buddha og selvfølgelig en tur på klongerne – byens mange kanaler, hvor I kan komme tæt på de lokale. I kan også besøge Chinatown, de mange markeder eller måske tage på food tour gennem byen.

Khao Sok Nationalpark (3 nætter)
Nu venter en af rejsens helt store oplevelser. Med tog og minibus tager I fra Bangkok til Khao Sok Nationalpark. Her skal I bo i trætoppene på Our Jungle House, hvor I virkelig kommer tæt på den fantastiske natur. Det er et unikt overnatningssted i en af verdens ældste regnskove.

Koh Lanta (5 nætter)
I bliver kørt fra den skriggrønne jungle i Khao Sok til det turkisblå vand på Koh Lanta. I tjekker ind på det skønne Lanta Castaway Beach Resort, der ligger ud til stranden. Det er et mindre hotel med en pragtfuld atmosfære, hvor det naturlige samlingspunkt er den herlige strandbar.

Koh Lanta er forholdsvis stor, og I har mulighed for at tage på udflugt til f.eks. Old Town – øens oprindelig by med de charmerende kinesiske huse. Det er også oplagt at prøve nogle af de mange fremragende seafoodrestauranter, hvor I kan spise fisk og skaldyr til ingen penge.

Koh Ngai (4 nætter)
Koh Lanta har dejlige strande, men de bliver bare endnu bedre på Koh Ngai. Øen ligger umiddelbart mod syd, og her venter ægte bountyland. I skal bo i bungalow på Thanya Resort, der ligger direkte ud til den lækre strand. På Koh Ngai har I mulighed for at komme helt ned i tempo og bare nyde det skønne tropeparadis.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks billigste rundrejser i Thailand – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly tur/retur fra København til Bangkok
• Alle overnatninger
• Al transport mellem lufthavne/hoteller med tog, bil, båd og van
• Fly retur til Bangkok inden hjemrejsen

Pris fra kr. 12.490,- pr. person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her. I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.