Bangkok, Khao Sok, Koh Phangan og Koh Samui – fra kr. 11.500,-

Tag med på en lækker og alsidig 16-dages rejse (14 nætter), hvor I får storby, naturoplevelser og paradisstrande i absolut verdensklasse. Denne rejse er helt perfekt i perioden januar til august – dvs. også i vores sommerferie.

Som altid er nedenstående blot tænkt som inspiration. Vi sammensætter meget gerne jeres drømmerejse – kontakt os på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende rejseforslag.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Bangkok (2 nætter)
I begynder rejsen i pulserende Bangkok, der bare har så meget at byde på. I kan udforske byen på egen hånd eller tage med på en af vores private udflugter, som vi selv har sammensat.

Bangkok er imponerende og vil gøre et dybt indtryk på de fleste, der besøger byen. Tænk skøn mad, hektiske markeder, gigantiske shoppingcentre og smukke farverige templer.

Khao Sok Nationalpark (3 nætter)
Med nattog ankommer I til Surat Thani, hvor jeres chauffør venter (I kan mod merpris også flyve). Fra stationen kører I til Khao Sok Nationalpark, hvor I skal bo i en lækker veludstyret hytte i trætoppene på Our Jungle Resort.

Khao Sok er en af verdens ældste regnskove. Her kan I tage med på en række udflugter med den smukke natur i fokus. Skoven består bl.a. af floder, tæt vegetation og høje lodrette klipper. Kig op – måske kan I se aberne svinge sig i trækronerne.

Koh Phangan (4 nætter)
Fra den dybgrønne jungle går turen nu til Koh Phangan. Den lille ø i Thailandbugten byder på fremragende strande med hvidt sand og krystalklart vand. Det er et oplagt sted bare at nyde livet og komme ned i tempo. I kan bl.a. snorke eller tage med på udflugt til den smukke Ang Thong Marine Nationalpark (udflugten kan også tages fra Koh Samui).

Koh Samui (4 nætter)
Jeres rejse slutter på Koh Samui, der ligger en kort sejltur fra Koh Phangan. Koh Samui er dog noget større og har væsentlig flere tilbud til turisterne. Det er et fint sted at gøre de sidste indkøb, men du kan også snuppe en gang massage eller nyde øens skønne strande. Valget er dit!

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks billigste rundrejser i Thailand – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly København-Bangkok tur/retur
• 2 overnatninger i Bangkok
• 3 overnatninger i Khao Sok Nationalpark
• 4 overnatninger på Koh Phangan
• 4 overnatninger på Koh Samui
• Al transport undervejs – bil, tog, fly, båd og minibus

Pris fra kr. 11.500 pr. person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Der er rabat, hvis I rejser med børn under 12 år. Rejsen kan tilpasses dine ønsker – se mere om rejserne her.

I er altid velkommen til at kontakte os på info@thailandrundt.dk, hvis du har spørgsmål. Se også Om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.