Bangkok, Koh Phangan og Koh Samui – fra kr. 11.400,-

Kombiner storby og lækre strande på denne 12-dages rejse til Bangkok, Koh Phangan og Koh Samui. I kan spise lækker mad, shoppe amok og få en ordentlig dosis kultur i hektiske Bangkok inden turen går sydpå til lækre strande og driverliv under den thailandske sol.

Nedenstående er blot et rejseforslag som tidligere gæster elsker, men I kan få rejsen præcis som I ønsker – kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende rejsetilbud.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Bangkok (3 nætter)
I bliver selvfølgelig hentet i lufthavnen og har tre nætter på godt hotel i centrum af Bangkok. I kan tage med os på sightseeing eller udforske Thailands hovedstad på egen hånd. Der er masser at opleve, og I kan få lagt ekstra dage i Bangkok ind i rejseplanen, hvis I ønsker det.

Har I ikke besøgt Bangkok før, så skal I se Wat Po og Grand Palace og sejle en tur på klongerne. I kan også tage på cykeltur og opleve en helt anden side af millionbyen. Bangkok er også lækker mad og fantastisk shopping – den thailandske hovedstad er en by med rigtig mange muligheder.

Koh Phangan (4 nætter)
Rejsen går nu til pragtfulde Koh Phangan, der har nogle af Thailands bedste strande. Nok er øen på turistlandkortet, men Koh Phangan er stærkt kuperet med dårlig infrastruktur, og det gør, at I kan opleve fantastiske strande, som kun kan nås fra vandsiden.

Koh Samui (3 nætter)
Nu går turen til Koh Samui, der har væsentlig flere muligheder for aktiviteter end Koh Phangan. Koh Samui har rigtig gode strande, men også et kæmpe udvalg af restauranter, og du kan gøre de sidste indkøb på markederne eller en af de mange butikker.

Fra både Koh Samui og Koh Phangan kan I tage på sejltur til den vidunderligt smukke Ang Thong Nationalpark, der består af en lang række frodige øer. Her er gemte strande, rigtig god snorkling og I har mulighed for at sejle i kajak i øhavet.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks billigste rundrejser i Thailand – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly fra København til Bangkok tur/retur
• Alle overnatninger på håndplukkede hoteller i Bangkok og på Koh Phangan og Koh Samui
• Al transport på rejsen – bil, tog, van og båd
• Fly tilbage til Bangkok inden hjemrejsen

Pris fra kr. 11.400,- pr person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Der er rabat, hvis I rejser med børn under 12 år. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her.

I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også Om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.

2 comments

    1. Hej Susanne. Selvfølgelig kan du få et tilbud – jeg har sendt dig en mail.

      Mange hilsner fra Carsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.