BESTSELLER: Bangkok, Koh Kood & Koh Chang – fra. kr. 10.600,-

På denne 15-dages rejse får I kultur, historie, shopping og i særdeleshed strandliv i absolut topklasse. Det er vores mest solgte rejse, der er med håndplukkede hoteller og som kan tilpasses jeres ønsker. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Bangkok (3 nætter)
I starter i pulserende Bangkok, hvor I har tre nætter. I bor lige ud til floden i byens centrum. Bangkok har et hav af seværdigheder, og I kan tage med os til Grand Palace, nyde en sejltur på klongerne eller hvad med at opleve den thailandske hovedstad på cykel? Vil I opleve Bangkok på egen hånd, så er det nemt at komme rundt med metro og skytrain.

Koh Kood (4 nætter)
Fra Bangkok kører og sejler I til Koh Kood, hvor I bor på Koh Kood Beach Resort, der er et perfekt hotel uanset om I er et par eller en familie.

Resortet har en pragtfuld swimmingpool med udsigt over bugten, og nedenfor ligger den lille strand, hvor I kan snorkle eller tage en kajak for at sejle til ægte paradisstrande. Opholdet på Koh Kood er skøn kvalitetstid med dem, du holder af.

Koh Chang (6 nætter)
Med speedbåd sejler I til Koh Chang. Her bor I i bungalow på et dejligt strandhotel. Koh Chang har væsentlig flere muligheder og aktiviteter end Koh Kood, men er stadig en dejlig tilbagelænet ø med en rolig atmosfære.

I kan nyde en gang massage, spise lækker mad til ingen penge eller tage en tur rundt på øen, der bl.a. består af fiskerlandsbyer og jungle med vandfald.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks billigste rundrejser i Thailand – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly København-Bangkok tur/retur
• 3 overnatninger i Bangkok (Furama Silom)
• 4 overnatninger på Koh Kood (Koh Kood Beach Resort)
• 6 overnatninger på Koh Chang (Paradise Resort)
• Al transport undervejs – bil, bus, van og båd

Pris fra kr. 10.600 pr. person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Der er rabat, hvis I rejser med børn under 12 år. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her.

I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også Om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.

6 comments

 1. Hej
  Og tusind tak for dine brugbare updates på coronasituationen i Thailand!
  Vi kigger på Bangkok og koh kood i januar, men kan blive meget itvivl om det er realistisk?
  Ved godt du ikke har i krystalkugle!:-)
  Bh
  Emilie

  1. Hej Emilie. Jeg ville ønske jeg havde en krystalkugle :-). Mon ikke vi går bedre tider i møde – flere bliver vaccinerede og vintermånederne er jo den tørre tid, men om vi kan komme afsted ved jeg ikke. Jeg håber ligesom dig!

   Mange hilsner fra Carsten

 2. Vi er to voksne og to børn en på 2 år og en på 11 år og ønsker at rejse i januar/februar

  Hvad har i af tilbud vi ønsker at rejse 14 dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.