Bangkok, Koh Kood & Koh Chang – fra. kr. 9.125,- inkl. fly, transport og håndplukkede hoteller

På denne 15-dages rejse får I kultur, historie, shopping og i særdeleshed strandliv i absolut topklasse. Det er vores mest solgte rejse, der er med håndplukkede hoteller og som kan tilpasses jeres ønsker. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Bangkok (3 nætter)
I starter i pulserende Bangkok, hvor I har tre nætter. I bor lige ud til floden i byens centrum. Bangkok har et hav af seværdigheder, og I kan tage med os til Grand Palace, nyde en sejltur på klongerne eller hvad med at opleve den thailandske hovedstad på cykel? Vil I opleve Bangkok på egen hånd, så er det nemt at komme rundt med metro og skytrain.

Koh Kood (4 nætter)
Fra Bangkok kører og sejler I til Koh Kood, hvor I bor på Koh Kood Beach Resort, der er et perfekt hotel uanset om I er et par eller en familie.

Resortet har en pragtfuld swimmingpool med udsigt over bugten, og nedenfor ligger den lille strand, hvor I kan snorkle eller tage en kajak for at sejle til ægte paradisstrande. Opholdet på Koh Kood er skøn kvalitetstid med dine medrejsende.

Koh Chang (6 nætter)
Med speedbåd sejler I til Koh Chang. Her bor I i bungalow på et dejligt strandhotel. Koh Chang har væsentlig flere muligheder og aktiviteter end Koh Kood, men er stadig en dejlig tilbagelænet ø med en rolig atmosfære.

I kan nyde en gang massage, spise lækker mad til ingen penge eller tage en tur rundt på øen, der bl.a. består af fiskerlandsbyer og jungle med vandfald.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks billigste rundrejser i Thailand – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly København-Bangkok tur/retur
• 3 overnatninger i Bangkok
• 4 overnatninger på Koh Kood
• 6 overnatninger på Koh Chang
• Al transport undervejs – bil, bus, van og båd

Pris fra kr. 9.125 pr. person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her. I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også Om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *