Flybilletterne til Thailand til vinter er rigtig billige lige nu

Så er der prisfald igen! Siden sidste tjek er det på alle søgninger blevet billigere at flyve fra Danmark til Thailand, og lige nu er det især værd at bemærke Qatar Airways priser på de hurtige ruter fra København til Phuket og Krabi. Det må vist være ny bundrekord!

 

Fra København

Lige nu er Qatar Airways billigst i januar med en pris på kr. 3.447,-. En pris du kan finde på mange datoer. Du kan også finde rigtig gode billetter med Swiss, Austrian og Lufthansa i forskellige kombinationer. F.eks. udrejse med Swiss via Zürich og hjemrejse med Lufthansa via Frankfurt. Prisen ligger fra ca. kr. 3.500,- og op på adskillige datoer i januar. I kan flyve direkte med Thai Airways for kr. 4.356,-.

Pudsigt nok er det billigere at flyve fra København til Bangkok i vinterferien. Med Lufthansa ligger prisen på kr. 3.376,- med udrejse 5/2 via Frankfurt og hjemrejse 19/2 via München. Vil I flyve direkte er Thai Airways billigst med en pris på kr. 4.533,-Find billetterne her

Det er stadig rigtig billigt fra København til Phuket og Krabi – især er prisen på kr. 3.001,- til Krabi med Qatar Airways helt i bund. Jeg har fundet prisen med udrejse 8/1 og hjemrejse 22/1. På andre datoer ligger prisen på kr. 3.669,-. Omkring vinterferien er det lidt dyrere – det er stadig Qatar Airways, der har de bedste billetter. Jeg har fundet priser på kr. 4.547,- med udrejse 5/2 og hjemrejse 19/2.

Også til Phuket er det rasende billigt lige nu. Prisen er helt nede i kr. 2.999,- med Qatar Airways – f.eks. med udrejse 8/1 og hjemrejse 22/1. På andre datoer ligger prisen på kr. 3.698,-. Omkring vinterferien ligger prisen på kr. 3.687,-  –  og det er stadig med Qatar Airways. F.eks. med udrejse 5/2 og hjemrejse 19/2. Find billetterne her.

 

Fra Billund

Der er også rigtig gode billetter fra Billund til Bangkok. Lufthansa via Frankfurt skal have kr. 3.675,- med udrejse 8/1 og hjemrejse 22/1. Med Turkish Airlines via Istanbul er prisen kr. 3.894,- på samme datoer. På andre datoer i januar har jeg fundet billetter til kr. 4.125,- med Lufthansa.

Omkring vinterferien er det Turkish Airlines, der er billigst. Prisen er kr. 3.894,- med udrejse 5/2 og hjemrejse 19/2. Er I friske på to stop på udrejsen, men stadig med en samlet rejsetid på under 20 timer, så kan I flyve med Lufthansa til kun kr. 3.482,-Find billetterne her

 

Fra Aalborg

Fra Aalborg er KLM via Amsterdam billigst i januar. Prisen er kr. 4.954,- med udrejse 8/1 og hjemrejse 22/1. På andre datoer er det ca. kr. 1.500-2.000,- dyrere! Kan I klare to stop undervejs, men stadig med en samlet rejsetid på under 20 timer, så er der billetter til kr. 4.339,- med SAS og Swiss på samme datoer.

Omkring vinterferien er det igen KLM, der er billigst. Prisen er kr. 5.040,- med udrejse 5/2 og hjemrejse 19/2, men også her er det muligt at rejse billigere, hvis I kan klare to stop undervejs, men stadig med en samlet rejsetid på under 20 timer. Her har SAS og Lufthansa priser til kun kr. 4.333,-.

 

Få en skræddersyet rejse til Thailand

Vil I have et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Thailand/Sydøstasien, så tøv ikke med at kontakte mig på info@thailandrundt.dk – vi laver Danmarks bedste rejser til Thailand med udgangspunkt i jeres ønsker og budget – se mere her.

Forslag til rejser:
Bangkok, Koh Kood og Koh Chang
Bangkok, Floathouse (River Kwai), Koh Ngai og Koh Lipe
Bangkok, Khao Sok, Koh Lanta og Koh Ngai
Bangkok, Hintok River Camp (River Kwai) og Hua Hin
Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Lipe
Koh Lanta og Koh Ngai
Khao Lak og Koh Yao Yai
Khao Sok, Railay (Krabi) og Koh Phi Phi

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *