Stadig billige flybilletter til Thailand i januar og februar

Priserne på flybilletter fra Danmark til Bangkok i januar og februar er på niveau med sidste tjek, mens det er blevet noget dyrere til Krabi. Nedenstående priser er alle med gode forbindelser med kort rejsetid og et stk. indchecket bagage. Husk som altid at lege lidt med rejsedatoerne, når I søger billige flybilletter – der kan være gode penge at spare.

 

Fra København

Fra København er Air China lige nu billigst i januar. Prisen er helt nede i kr. 2941,- på nogle afgange i starten af måneden – f.eks. med udrejse 10/1 og hjemrejse 23/1. I hele januar har Swiss/Austrian/Lufthansa i kombination masser af billetter fra ca. kr. 3500,- og opefter. Man kan f.eks. flyve ud via Zürich med Swiss og hjem via München med Lufthansa. Der er masser af muligheder for at finde en afgang, der passer jer.

Også Turkish Airlines via Istanbul er rigtig billige i januar – jeg har fundet priser fra kr. 3381,-  f.eks. med udrejse 15/1 og hjemrejse 29/1. Det er i øvrigt også værd at bemærke, at du kan flyve direkte med Thai Airways i starten af januar for kr. 4418,-.

I og omkring vinterferien er Lufthansa billigst – prisen ligger på kr. 3533,- med udrejse 5/1 og hjemrejse 18/2. Der er flere andre datoer at vælge mellem. Turkish Airlines har nogenlunde samme pris, men dog med længere transittid. Find billetterne her

Som jeg skrev ved sidste tjek, så er de rigtig billige flybilletter til Phuket og Krabi med Qatar Airways væk. Der er dog stadig attraktive billetter med Turkish Airlines, hvor prisen fra København til Phuket er helt nede i kr. 3661,- f.eks. med udrejse 21/1 og hjemrejse 6/2. På andre datoer i januar ligger prisen på ca. kr. 4095,-. Også Singapore Airlines har billige billetter i januar – med udrejse 15/1 og hjemrejse 29/1 ligger prisen på kr. 4092,-. I vinterferien er der også gode billetter fra København til Phuket. Igen er det Turkish Airlines, der er billigst – prisen er kr. 4211,- med udrejse f.eks. 4/2 og hjemrejse 19/2.

Til Krabi er det noget dyrere lige nu. De billigste billetter jeg kan finde er med Norwegian via Stockholm på udrejsen og direkte hjem. Her er prisen kr. 4577,- med udrejse 22/5 og hjemrejse 5/2. Der er lignende billetter på andre datoer. Qatar Airways har en del billetter fra kr. 4852,- fra ca. midt januar til sidst på måneden. Kan I flyve med to stop undervejs, men stadig med under 18 timers samlet rejsetid, så er det muligt at finde billetter med Swiss/Thai Airways til kun kr. 3531,- i hele januar. I vinterferien er det Qatar Airways, der er billigst  – prisen ligger på kr. 5248,- med udrejse f.eks. 5/2 og hjemrejse 19/2. Find billetterne her.

 

Fra Billund

Fra Billund til Bangkok ligger prisen nogenlunde som ved sidste tjek. Det er dog primært Turkish Airlines via Istanbul, der er billigst. Med udrejse 14/1 og hjemrejse 27/1 har jeg fundet billetter til kun kr. 3307,- men generelt er det bare om at lege lidt med datoerne i hele januar. Turkish Airlines har masser af billetter fra ca. kr. 3600,- og opefter. Lufthansa via Frankfurt har også billige billetter fra Billund til Bangkok – kan I rejse mellem 19. og 23. januar er prisen nede i kr. 3676,-. I vinterferien er det igen Turkish Airlines, der er billigst. Med udrejse 4/2 og hjemrejse 17/2 er der billetter til kr. 4057,-Find billetterne her

 

Fra Aalborg

Fra Aalborg er flybilletterne væsentlig dyrere. KLM har flere onsdagsafgange i januar fra kr. 4768,- men generelt ligger priserne over kr. 6000,-. Også i og omkring vinterferien er det dyrt, men igen er onsdagsafgangen med KLM forholdsvis billig. Prisen er kr. 5095,- med udrejse 5/2 og hjemrejse 19/2. Find billetterne her

 

Få en skræddersyet rejse til Thailand

Vil I have et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Thailand/Sydøstasien, så tøv ikke med at kontakte mig på info@thailandrundt.dk – vi laver Danmarks bedste rejser til Thailand med udgangspunkt i jeres ønsker og budget – se mere her.

Forslag til rejser:
Bangkok, Koh Kood og Koh Chang
Bangkok, Floathouse (River Kwai), Koh Ngai og Koh Lipe
Bangkok, Khao Sok, Koh Lanta og Koh Ngai
Bangkok, Hintok River Camp (River Kwai) og Hua Hin
Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Lipe
Koh Lanta og Koh Ngai
Khao Lak og Koh Yao Yai
Khao Sok, Railay (Krabi) og Koh Phi Phi

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *