Lige nu: Billige flybilletter til Thailand i vinterferien 2020

Det er flere måneder siden, jeg fik de første forespørgsler på rejser til vinterferien 2020, og det er bestemt ikke for tidligt at booke. Lige nu kan I faktisk finde rigtig billige flybilletter fra både København og Billund til Thailand.

Fra København til Bangkok er det en kombination af Lufthansa og Swiss, der er billigst. Med udrejse 5/2 og hjemrejse 19/2 er prisen helt nede i kr. 3.407,-. I flyver ud via München og hjem via Zürich.

Med Finnair via Helsinki er prisen på samme datoer kr. 3.617,- , med Turkish Airlines via Istanbul kr. 3.654,- og med Qatar Airways via Doha kr. 3.696,-. Der er med andre ord mange muligheder for at få en billig flybillet til Bangkok i vinterferien 2020. Find billetterne her

Det er også rigtig billigt fra København til Phuket og Krabi – det er Qatar Airways, der har priser på kr. 3.488,- til Phuket med udrejse 5/2 og hjemrejse 19/2, og på samme datoer på kr. 3.391,- til Krabi. Det er supergode priser. Find billetterne her.

Som nævnt er der også gode priser fra Billund: Turkish Airlines via Istanbul skal have kr. 3.819,- og Lufthansa via Frankfurt kr. 4.118,-. Find billetterne her

 

Få en skræddersyet rejse til Thailand

Vil I have et gratis og uforpligtende tilbud på jeres rejse til Thailand/Sydøstasien, så tøv ikke med at kontakte mig på info@thailandrundt.dk – vi laver Danmarks bedste rejser til Thailand med udgangspunkt i jeres ønsker og budget – se mere her.

Forslag til rejser:
Bangkok, Koh Kood og Koh Chang
Bangkok, Floathouse (River Kwai), Koh Ngai og Koh Lipe
Bangkok, Khao Sok, Koh Lanta og Koh Ngai
Bangkok, Hintok River Camp (River Kwai) og Hua Hin
Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Lipe
Koh Lanta og Koh Ngai
Khao Lak og Koh Yao Yai
Khao Sok, Railay (Krabi) og Koh Phi Phi

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *