Den store Vietnamrejse – 19 dage fra nord til syd – fra kr. 16.400,- med alt inkluderet

Det absolut bedste af Vietnam på denne 19-dages rejse, hvor I har god tid. I skal både opleve hovedstaden Hanoi, fantastiske Halong Bay, bjergstammerne i Sapa, hyggelige Hoi An og pulserende Ho Chi Minh City før I kan fordøje alle indtrykkene på paradisøen Phu Quoc.

Husk, dette er kun et rejseforslag som tidligere gæster har givet topkarakter – I kan få skræddersyet rejsen præcis efter jeres ønsker. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Hanoi (3 nætter)
Rejsen begynder i Hanoi, der har masser af spændende oplevelser. Bare det at gå rundt i byen og især i de gamle handelsgader vil gøre stort indtryk. I skal unde jeg selv et besøg i Litteraturtemplet og selvfølgelig Ho Chi Minh-Parken med mausoleet.

I kan også tage en tur i det franske kvarter eller gå rundt om Hoan Kiem-søen i centrum af Hanoi. Der er fantastisk gode shoppingmuligheder, og så er det stedet at spise jer gennem det lækre og billige vietnamesiske køkken.

Halong Bay (1 nat)
Magiske Halong Bay er næste stop på jeres rejse. Her går I ombord på en ombygget junke, der er jeres hjem for natten. Halong Bay har et næsten overjordisk smukt landskab, og det er en oplevelse at sejle forbi de mange klipper, der skyder op af havet som paddehatte.

Sapa (3 nætter)
Fra en stor oplevelse til en anden. Med nattog ankommer I til Sapa, der ligger i bjergene vest for Hanoi. Her skal I opleve smuk natur og møde spændende bjergstammer. I skal bl.a. bo på enestående Topas Eco Lodge og i homestay tæt på de lokale. Sapa synes lysår væk fra Vietnams hektiske byer.

Hoi An (3 nætter)
Med fly tager i fra Nordvietnam til Centralvietnam. I lander i Danang, hvorfra der er en kort køretur til skønne Hoi An, der bare er så hyggelig. Hoi An er en historisk by, hvor der for flere hundrede år siden ankom japanske og kinesiske handelsrejsende, der grundlagde hver deres kvarter i byen.

I dag er Hoi An et fast stop på enhver rundrejse i Vietnam, og her kan du tage på opdagelse i de bilfri gader, gå shopamok og få håndlavede sko og skræddersyet tøj. Du kan tage en sejltur på floden, en cykeltur i omegnen eller nyde den gode strand, der ligger fire km fra centrum.

Ho Chi Minh City (2 nætter)
Efter endnu en flyvetur ankommer I til Ho Chi Minh City i Sydvietnam. Det er Vietnams største by, der på mange måder virker væsentlig mere moderne end Hanoi. Ho Chi Minh City har spændende markeder og gode restauranter, der er overraskende billige.

I kan besøge Genforeningspaladset og Museet for Krigsforbrydelser, men I kan også tage en tur udenfor byen for at opleve Cu Chi-tunnellerne, hvor Viet Cong gemte sig for fjenden under den amerikanske krig. En anden udflugtsmulighed er det frodige Mekongdelta, hvor der er masser af spændende liv.

Phu Quoc (5 nætter)
Rejsen slutter på paradisøen Phu Quoc, hvor I skal bo på et hyggeligt resort. Phu Quoc har en stribe fremragende strande, og det er et perfekt sted at fordøje alle indtrykkene og bare komme ned i tempo.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks billigste rundrejser i Vietnam – lad os lave et uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly fra København til Hanoi og hjem fra Ho Chi Minh City
• Alle overnatninger på håndplukkede hoteller udvalgt af os
• 2-dages cruise i Halong Bay
• 4-dages Homestayprogram i Sapa
• Al transport på rejsen – bil, van, tog og fly

Pris fra kr. 16.400,- pr person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her. I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.