Det ægte Bali – 16 dage med unikke oplevelser – fra kr 13.925,-

Der venter jer enestående oplevelser på denne 16-dages rejse til Bali, hvor I bor langt væk fra de gængse turistruter på unikke og håndplukkede overnatningssteder.

I starter ved Jatiluwih og fortsætter til Tabanan, der ligger på den sydvestlige del af Bali. Herfra er det tid til lækker afslapning på Gili Meno, hvor I bor direkte ud til den skønne bountystrand.

Rejsen slutter i Sidemen på Bali, der ligesom Tabanan ligger fantastisk smukt og naturskønt. Det er en rejse, der viser jer en helt anden side af Bali med natur og kultur i fokus.

Rejsen kan bookes som den er eller skræddersys efter jeres ønsker. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud. Se mere om vores rejser til Bali her.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Jatiluwih (3 overnatninger)
Fra lufthavnen bliver I kørt til Jatiluwih, hvor I skal bo på unikke Sang Giri Mountain Glamping, der ligger utrolig smukt med udsigt over bjergene og de grønne risterrasser omkring Jatiluwih, som er på UNESCOs verdensarvliste. Solopgangen herfra er magisk, og det er næsten som om tiden står stille, når den ildrøde kugle dukker op i horisonten.

På Sang Giri Mountain Glamping bor I i luksustelte med eget bad, toilet og aircondition. I kan tage med på trekking, cykelture eller vandre i de smukke rismarker. Restauranten serverer både europæisk og indonesisk mad lavet af hjemmedyrkede og lokalproducerede grøntsager.

Tabanan (3 overnatninger)
Fra et pragtfuldt overnatningssted til et andet. Fra Jatiluwih bliver I kørt til Bali Lush, der ligger ved Tabanan. Her er I omgivet af den frodige natur og bor et stenkast fra hyggelige landsbyer, hvor I kan gå på opdagelse på markederne og måske opleve en af balinesernes farvestrålende ceremonier.

Bali Lush er er skønt autentisk overnatningssted med kun 5 hytter. Her er både restaurant og lille swimmingpool. I kan få de venlige ejere til at arrangere et besøg på bl.a. en skole eller hos en lokal healer.

Gili Meno (5 overnatninger)
Fra grønne rismarker til turkisblåt vand. Næste stop på rejsen er Gili Meno, der er en af tre øer, som ligger ud for Lomboks kyst. På Gili Meno ska I bo ud til stranden på Seri Resort, der er et skønt sted at komme ned i tempo. I kan slappe af, snorkle efter havskildpadder eller besøge en af de andre giliøer.

Sidemen (3 overnatninger)
Rejser slutter med maner på Samanvaya Sidemen Resort, der ligger naturskønt omgivet af risterrasser og den majestætiske vulkan Agung. Beliggenheden er mageløs, og fra jeres balkon kan I følge med i de lokales arbejde i markerne.

Hotellet har kun 11 værelser, og det giver en rolig og familiær atmosfære. I kan snuppe en dukkert i den lille pool, deltage i yogaklasser eller tage med på guidede cykel- og vandreture i omegnen.

 

Vi er specialister i Østen og laver Danmarks bedste rejser til Bali – lad os lave et gratis og uforpligtende tilbud til jer.

 

Inkluderet i prisen

• Fly t/r København til Bali
• 3 overnatninger på Sang Giri Mountain Glamping
• 3 overnatninger på Bali Lush
• 5 overnatninger på Seri Resort på Gili Meno
• 3 overnatninger på Samanvaya Sidemen Resort
• Al transport mellem lufthavne, hoteller og havne med bil, van og båd

Pris fra kr. 13.925

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Der er rabat, hvis I rejser med børn under 12 år. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her.

I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.