Dubai og Maldiverne – fra kr. 15.900,- inkl. fly, hotel og transport

Tag på en fantastisk rejse, der kombinerer det bedste fra to verdener. Storbyen Dubai med de mange muligheder og de lækre paradisstrande på Maldiverne. I tilbringer tre nætter i Dubai og syv nætter på Fihalhohi Resort Maldives.

Prisen inkluderer fly, overnatninger og al transport med bil og båd. Som altid er rejsen blot et forslag – i samarbejde med Unique Travel sammensætter vi meget gerne den rejse, I drømmer om. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

 

Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Håndplukkede hoteller • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Dubai (3 nætter)
Rejsen begynder i Dubai. Den imponerende verdensby venter med et hav af spændende oplevelser. I kan selv udforske Dubai, men vi sørger gerne for udflugter. Tag f.eks. med på en byrundtur eller oplev den smukke ørken, der ligger lige udenfor byen.

I kan også opleve Dubai by Night fra en yacht eller prøvekøre en Ferrari på den store Autodrome. Mulighederne er mange – Dubai byder også på gode strande, lækker mad, spændende temaparker og masser af shopping.

Maldiverne (7 nætter)
Fra Dubai flyver I direkte til Male på Maldiverne. I skal bo på det lækre Fihalhohi Resort Maldives, der ligger på en lille ø omgivet af bountystrande med hvidt sand og krystalklart vand.

Opholdet er inklusiv halvpension, men det er muligt at tilkøbe helpension eller all inclusive. Fihalhohi Resort Maldives tilbyder bl.a. spa, fitnesscenter, restaurant og tre barer. Værelserne har minibar, terrasse, pengeskab og gratis wifi.

 

Inkluderet i prisen

• Fly t/r København-Dubai-Male
• Al transport med bil og båd
• 3 overnatninger i Dubai
• 7 overnatninger på Fihalhohi Resort Maldives inkl. halvpension

Pris fra kr. 15.900,- pr. person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her. I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også Om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.