Dubai på budget – fly og 7 nætter på hotel fra kr. 5.800,-

Oplev Dubai til en rigtig god pris. På denne rejse bor I billigt, men godt på det 4-stjernede Novotel World Trade Centre, der ligger centralt i Dubai.

Rejsen er som altid blot et forslag. Vi skræddersyer meget gerne præcis den rejse I drømmer om – kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

 

Håndplukkede hoteller • Medlem af Rejsegarantifonden • Rådgivning i topklasse • Score på Trustpilot på 4,9 • Rejs når I vil, så længe I vil

 

Rejseplan

Dubai (7 nætter)
Vel ankommet til Dubai bliver I kørt fra lufthavnen til jeres hotel. I skal bo på Novotel World Trade Centre, der bl.a. har spa, motionscenter, swimmingpool, restaurant og to barer. Hotellet tilbyder desuden gratis shuttlebus til stranden. På værelserne er der tv, minibar, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Selvfølgelig skal I have tid til at dase i solen og nyde swimmingpoolen, men Dubai har så mange spændende oplevelser, I ikke må gå glip af. I kan f.eks. tage med på nogle af vores udflugter – byrundtur, en tur ud i ørkenen, Dubai by Night set fra en yacht eller hvad med at prøvekøre en Ferrari på Dubai Autodrome?

Byen er også et shoppingparadis og har en lang række temaparker og forlystelser. I finder også masser af rigtig gode spisesteder med mad fra hele verden. Dubai er en rigtig verdensby, hvor der hele tiden sker noget nyt.

 

Inkluderet i prisen

• Fly t/r København-Dubai
• Transport fra lufthavn til hotel t/r
• 7 overnatninger på Novotel World Trade Centre

Pris fra kr. 5.800,- pr. person*

*Prisen er når to personer rejser sammen og afhænger af ledige pladser på fly og hoteller. Rejsen kan tilpasses jeres ønsker – se mere om rejserne her. I er altid velkommen til at kontakte mig på info@thailandrundt.dk, hvis I har spørgsmål. Se også Om thailandrundt.dk og oftest stillede spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *