Familieferie på Phuket i vinterferien for kr. 6.060,- inkl. fly og hotel

Lige nu har familien mulighed for at få en billig vinterferie på Phuket. Er I f.eks. to voksne og to børn mellem 2 og 11 år, kan I komme afsted for kun kr. 6.060,- pr. person. Prisen inkluderer fly Fra København til Phuket via Singapore med Singapore Airlines (der netop er kåret som verdens bedste flyselskab) og 14 nætter på lækkert familievenligt hotel med morgenmad, gratis wifi og gratis afbestilling inkluderet.

 

Flyrejsen

Det er som nævnt Singapore Airlines, der har superbillige flybilletter til Phuket omkring vinterferien. F.eks. med afrejse 3. februar og hjemrejse 18. februar er prisen helt nede i kr. 3.200,- pr. person. Der er flere andre afgange at vælge mellem.

 

Hotellet

Hotellet i dette priseksempel er Novotel Phuket Surin Beach Resort, der ligger tæt på stranden i Surin. Resortet har bl.a. spa, fitness, barer, legeplads, børnepool, børneklub, to swimmingpools og fire restauranter. På værelserne finder I bl.a. tv, køleskab, pengeskab, elkedel og gratis wifi. Ekstrasenge er tilgængelige. Hotellet sørger gerne for lufthavnstransport.

 

Prisen

4 x flybilletter København – Phuket med Singapore Airlines = Kr. 12.800,-
14 nætter på Novotel Phuket Surin Beach Resort i standardværelse = Kr. 11.453,-

I alt pr. person: kr. 6.063,-

Samlet pris for familien er kr. 24.253,- – Et stort dansk charterbureau skal have kr. 43.886,- for fly (Turkish Airlines) og 14 nætter på samme hotel i samme værelsestype. I kan spare kr. 19.633,-!

 

Få en skræddersyet familierejse

Vil I have en rejse med alt inkluderet hjemmefra – fly, transport og hotel, så kontakt mig på info@thailandrundt.dk for et gratis og uforpligtende tilbud. Se mere om vores rejser til Thailand her.

 

Sammenlign flybilletter her Book hotel med prisgaranti Book transport fra lufthavn til hotel

Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *