FAQ – oftest stillede spørgsmål

Her har vi samlet en række af de oftest stillede spørgsmål om vores rejser. Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@thailandrundt.dk.

 

Hvordan kan I lave så billige rejser?

Først og fremmest fordi vi har lave omkostninger. Vi har ikke kontor på dyre adresser i København eller Aarhus, men har indrettet rejsebureau hjemme, hvor vi har kontakt til kunderne via mail og telefon.

Derudover forhandler vi selv priser med vores samarbejdspartnere på destinationerne og har en flad organisationsstruktur uden chefer, mellemledere eller direktører.

 

Hvordan skiller I jer ud fra andre rejsebureauer?

Vi har selv besøgt og udvalgt alle de steder, vi sender vores gæster hen. Det betyder et stort og indgående kendskab til hoteller og destinationer. 4-5 gange om året er vi selv afsted for at følge op på kvaliteten og for at finde nye spændende udflugtsmuligheder.

Mange rejsebureauer i Danmark sender deres gæster til nøjagtig de samme hoteller og tilbyder de samme udflugter udbudt af de samme leverandører. Hos os får I en unik rejse, hvor I bor på håndplukkede hoteller, og vi udvikler selv udflugter, som I kun får hos os.

Vi er et mindre bureau, der ikke er bundet af f.eks. hotelkontrakter hos et stort moderselskab. I undgår masseproduktion, men får til gengæld individuelle skræddersyede rejser lavet til jer.

I kan frit vælge om I selv vil booke flybilletter eller lade os stå for hele rejsen. Vi hjælper der, hvor I ønsker det.

 

Hvordan får vi den rejse vi ønsker?

Vi skræddersyer rejsen efter jeres ønsker, og det er derfor vigtigt, at vi får så mange oplysninger fra jer som muligt. Vi vil helst kunne ringe jer op, så vi sammen kan sammensætte den rejse I ønsker.

Herefter fremsender vi et rejseforslag, som I kan ændre indtil I er tilfredse. Vi har stor fokus på den personlige service og at være tilgængelige – I er derfor altid velkommen til kontakte os for at diskutere jeres rejse.

Vi har stor rejseerfaring og har masser af inspiration og forslag til jeres rejse, men det er altid jer, der har det sidste ord.

 

Hvad er jeres nummer hos Rejsegarantifonden?

Vi har nummer 2874 (Unique Travel)

 

Hvor mange kunder har I?

I år regner vi med at sende flere end 2000 danskere afsted på drømmeferien – et tal, der stiger støt fra år til år.

 

Hvor mange ansatte har I?

Vi er lige nu syv på kontoret.

 

Hvornår har I afrejsedag?

Vi har afrejsedag alle dage. Vores rejser er med rutefly og vi finder de flybilletter, der passer jer – også mht. afrejselufthavn og særlige ønsker om flyselskab.

rejser til thailand